Η Αθηνά Οικονομάκου μας έδειξε πώς ακριβώς τρώγονται τα ντόνατς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Αθηνά Οικονομάκου μας έδειξε πώς ακριβώς τρώγονται τα ντόνατς

Ταύτιση level 100

Αυτό το καλοκαίρι φαίνεται πως είναι πολύ διαφορετικό για όλους μας. Κανένας δεν κάνει ότι συνήθιζε τις προηγούμενες χρονιές και αυτό κάπως μας έχει αποσυντονίσει. Το ίδιο ισχύει πάντως και για την Αθηνά Οικονομάκου, η οποία επέλεξε να μην πάει στη Μύκονο και τη Σαντορίνη όπως κάθε χρόνο, αλλά στο φανταστικό σπίτι της στο Γύθειο.

Βέβαια ζήτησε Instagram συμβουλή για το ποιο νησί να επισκεφθεί με τις φίλες της φέτος, και οι προτάσεις από τους φανς της έπεσαν βροχή. Ακόμη δεν γνωρίζουμε τον τελικό προορισμό, όμως κάτι μας λέει πως θα μάθουμε σύντομα.

Προς το παρόν βρίσκεται για λίγες ημέρες ξανά στην πρωτεύουσα όπως είδαμε και από τα Instagram stories της. Κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις την έφεραν πίσω στην πόλη και μεταξύ άλλων γιόρτασαν και τα γενέθλια της φίλης τους Εύης. Λίγο νωρίτερα όμως η Αθηνά μας έδειξε πώς ακριβώς τρώγονται σωστά τα ντόνατς, και η ταύτιση μας με αυτό βρίσκεται στο level 100.

Με ένα βίντεο που έκανε repost από την φίλη της Κωνσταντίνα στο Instagram account της, είδαμε τον σωστό και πιο απολαυστικό –αν θες- τρόπο για να φας ένα ντόνατ, και τη χειροκροτούμε γι’ αυτό.

Δες το βίντεο παρακάτω και θα καταλάβεις.



Όπως είδες λοιπόν τα ντόνατ δεν χρειάζονται μαχαιροπίρουνα και τρόπους savoir vivre. Ο σωστός και ιδανικός τρόπος είναι αυτός που λερώνεσαι παντού με την σοκολάτα και δεν σε ενδιαφέρει καθόλου.