Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Κάνει κάτι που όλες το συνηθίζουμε στη σχέση μας (vds)

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Κάνει κάτι που όλες το συνηθίζουμε στη σχέση μας (vds)

Προφανώς και δεν μιλάμε για ένα συνηθισμένο ζευγάρι

Σίγουρα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Σνικ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια της χρονιάς αυτής. Η παρουσιάστρια και ο ράπερ πρόσφατα μετακόμισαν σε ένα μεγαλύτερο διαμέρισμα ενώ πέρασαν και τις διακοπές τους μαζί, απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες στιγμές.

Αυτό το διάστημα ο Σνικ έχει ξεκινήσει τις live εμφανίσεις του ενώ η παρουσιάστρια προετοιμάζεται για το νέο τηλεοπτικό ξεκίνημα στον Alpha, στην ζώνη που άφησε η Ελένη Μενεγάκη.

Στο διάλειμμα της προετοιμασίας η Ηλιάνα ανανέωσε το κούρεμά της, αφήνοντας πια να μακρύνουν οι αφέλειές της, το σήμα κατατεθέν της για τον χειμώνα που πέρασε.

Όσο λοιπόν παρακολουθούσαμε την Παπαγεωργίου να κόβει τα μαλλιά της, παρατηρήσαμε πως φοράει κάτι γνώριμο.
Μιλάμε φυσικά για το μαγιό του Σνικ, το οποίο η Ηλιάνα έκανε σορτσάκι και ίσως με τον τρόπο αυτό να νιώθει τον ράπερ κοντά της ακόμα κι όταν εκείνος λείπει.



Στο διάστημα που κρατάει ο δεσμός του Σνικ με την Ηλιάνα, έχουμε παρατηρήσει μια πλήρη μεταστροφή του ράπερ σε σχέση με τα μίντια, κι αυτό είναι κάτι που βελτίωσε στην εικόνα του και φαίνεται να έκανε και καλό στη σχέση του με την Ηλιάνα η οποία πρόσφατα δήλωσε το πόσο την στηρίζει ο αγαπημένος της:



«Ένα ένα τα βήματα παιδιά, μόλις μετακομίσαμε, άλλαξα και δουλειά, μετακομίσαμε, ο Δημήτρης πιστεύει για μένα ότι μπορώ να πάω στο φεγγάρι, πιστεύει σε μένα και με στηρίζει αλλά στην εκπομπή δεν θα έρθει ως καλεσμένος».