C.Theron: Αποκάλυψε τον νέο άντρα στη ζωή της & δεν φαντάζεσαι ποιος είναι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
C.Theron: Αποκάλυψε τον νέο άντρα στη ζωή της & δεν φαντάζεσαι ποιος είναι

Μην περιμένεις να ακούσεις τον Brad Pitt

Και αναφερόμαστε πρώτα στον Brad Pitt γιατί ουκ ολίγες φορές στα τρία τελευταία χρόνια έχουν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που ήθελαν την ηθοποιό και τον πρώην των Angelina Jolie-Jennifer Aniston να είναι ζευγάρι. Εννοείται πως τους βρίσκουμε ιδιαίτερα ταιριαστούς μαζί και θα μας άρεσαν, όμως κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού μας, σκεφτόμαστε ακόμη την επανασύνδεση ανάμεσα σε Aniston-Pitt.

Στο θέμα μας όμως. Η Charlize Theron αποκάλυψε σε συνέντευξή της με την Diane Von Furstenberg στο Spotify podcast «InCharge with DVF» με ποιον βγαίνει το τελευταίο διάστημα που σχεδόν την έχουμε χάσει. Η 44χρονη ηθοποιός αποκάλυψε τον άντρα της ζωής της και αλήθεια ίσως και να μην πάει καθόλου το μυαλό σου. Βασικά σίγουρα δεν θα πάει.



«Πριν από δύο μέρες ήμουν στο αυτοκίνητο με τα δύο παιδιά μου και το μικρό μου είπε κάτι σαν “Χρειάζεσαι έναν φίλο!”», είπε η Charlize. «Και απάντησα «Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζομαι. Αυτήν τη στιγμή, νιώθω πολύ καλά», συνέχισε η 44χρονη ηθοποιός. Το παιδάκι της βέβαια δεν πτοήθηκε, και συμπλήρωσε: Ξέρεις τι, μαμά; Χρειάζεσαι απλώς έναν φίλο, χρειάζεσαι μια σχέση!».

Και δεν ξέρουμε για εσένα, αλλά ακούγεται κάπως περίεργο να σου λέει το παιδί σου πως πρέπει να βρεις σύντροφο asap κιόλας. Ποιος είναι όμως ο άντρας της ζωής της; Η 44χρονη ηθοποιός απάντησε πως αυτό το διάστημα ο άντρας της ζωής της είναι ο ίδιος της ο εαυτός. Και όχι δεν μας φαίνεται και πολύ παράξενο (απρόσμενο ίσως )γιατί το έχει πει και η Άννα Βίσση με μεγάλη επιτυχία.