Αυτή είναι η πιο ωραία φωτογραφία της Μαρίας Μπεκατώρου και ιδού η φωτογράφος

Πατούλια Κατερίνα
Αυτή είναι η πιο ωραία φωτογραφία της Μαρίας Μπεκατώρου και ιδού η φωτογράφος

Είχαμε καιρό να απολαύσουμε μια τόσο ωραία πόζα της Μπεκατώρου

Μια φιλία που ξεκίνησε όταν το μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς». Μιλάμε φυσικά για τις αυτοκόλλητες κουμπάρες Υβόννη Μπόσνιακ και Μαρία Μπεκατώρου. Η Μπεκατώρου ζει ένα ξεχωριστό καλοκαίρι, μιας και έχει αλλάξει το σώμα της κι έχει χάσει πάνω από 10 κιλά.

Παρέα με την κουμπάρα της Μπόσνιακ, της οποίας την κόρη και έχει βαφτίσει, η Μαρία απόλαυσε τον ήλιο και την θάλασσα και μπορούμε με σιγουριά πια να πούμε πως η Υβόννη εκτός από τον σχεδιασμό ρούχων έχει ταλέντο και στην φωτογραφία.

Βλέπεις οι δύο πόζες της Μπεκατώρου στο νερό είναι οι πιο ωραίες της φωτογραφίες ever και ξεπερνούν κι εκείνες από επαγγελματίες φωτογράφους.




Eίναι σίγουρο πια, πως η Μαρία βγαίνει τόσο όμορφη από τα χέρια της κουμπάρας της χάρη στη χημεία που έχουν.

«Παρότι γνωριστήκαμε στο πλατό της εκπομπής, καταλάβαμε αμέσως πως έχουμε πολλά κοινά. Αυτό που μας έδεσε στην πορεία είναι τα ειλικρινή και αμοιβαία συναισθήματα που έχουμε αναπτύξει η μία για την άλλη. Όλον αυτό τον καιρό που γνωριζόμαστε, μοιραζόμαστε μόνο αλήθειες. Στο παρελθόν, εμπιστευόμουν περισσότερο τους ανθρώπους. Πλέον, πρέπει να αισθανθώ μεγάλη ασφάλεια για να μοιραστώ κάποιο μυστικό μου. Η Υβόννη ξέρει πολλά πράγματα για μένα. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, απόλυτα ειλικρινής, έντονα συναισθηματική και χαίρομαι που βρήκαμε η μία την άλλη. Τη θεωρώ αδελφή μου», είχε πει η Μπεκατώρου στο παρελθόν.

Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν και με την Κατερίνα Καινούργιου στη θάλασσα. Δες τις πόζες παρακάτω.