Το super hot βίντεο της Ελένης Φουρέιρα με μικροσκοπικό μπικίνι

Το super hot βίντεο της Ελένης Φουρέιρα με μικροσκοπικό μπικίνι

Αυτό το κορίτσι είναι πολύ σέξι χωρίς καν να προσπαθήσει.

Η εγχώρια showbiz έχει πολλές διάσημες που απασχολούν κατά καιρούς την επικαιρότητα. Η αλήθεια είναι ότι η χώρα μας έχει πολύ ταλαντούχους καλλιτέχνες, που, μόλις βρουν την κατάλληλη ευκαιρία, την εκμεταλλεύονται για να ανελιχθούν και να «χτίσουν» ακόμα περισσότερο την καριέρα τους. Η Ελένη Φουρέιρα είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτής της κατηγορίας.

Η τραγουδίστρια έχει αρχίσει πολλά χρόνια την καριέρα της στον χώρο του τραγουδιού, αλλά αυτή απογειώθηκε όταν η σταρ εκπροσώπησε την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision. Ήταν το πάτημα που «έψαχνε» για να γίνει γνωστή ευρέος, πέρα από τα εγχώρια σύνορα, και κατάφερε να δείξει σε όλους πόσο καλή είναι σε αυτό που κάνει.

Πέρα από το τραγούδι, τον χορό και γενικά όλο το θέαμα που προσφέρει όταν ανεβαίνει στη σκηνή, η Ελένη είναι μία πολύ ωραία γυναίκα. Εξωτικά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο, μαλλιά που θαυμάζει το κοινό της και, φυσικά, ένα κορμί που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, λοιπόν, έκανε story ένα βίντεο, στο οποίο ποζάρει με ένα μικροσκοπικό μπικίνι και, βλέποντάς το, δεν μπορείς παρά να αποθεώσεις το κορμί της. Η ίδια κάνει πολλή γυμναστική και προσέχει τη σιλουέτα της, οπότε δεν είναι να απορείς που τώρα έχουμε αυτό το θέαμα.

Δες το βίντεο και θα καταλάβεις.