Ελένη Μενεγάκη: Η νέα αποκάλυψη για τη γνωριμία της με τον Μάκη Παντζόπουλο

Ελένη Μενεγάκη: Η νέα αποκάλυψη για τη γνωριμία της με τον Μάκη Παντζόπουλο

Αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα σε ξαφνιάσει.

Μέσα από συνεντεύξεις, πολλές φορές βγαίνουν διαμάντια και στην προκειμένη περίπτωση η αποκάλυψη που έγινε είναι ένα πραγματικά διαμάντι! Στην εκπομπή «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ #not», η παρέα μέσα από μία χαλαρή συζήτηση, έκανε την αποκάλυψη της ημέρας. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ακούσει τις συζητήσεις της πρωινής παρέας άλλωστε και έχουμε λύσει πολλές αναπάντητες απορίες μας. Αυτήν τη φορά στο πλατό καλεσμένος ήταν ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και μέσα από την απολαυστική συνέντευξή του, αποκαλύφθηκε το μεγαλύτερο «μυστικό» για τη γνωριμία της Ελένης Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Η συζήτηση κύλισε σε ευχάριστο κλίμα, μιας και ο Θανάσης μίλησε για τις όμορφες στιγμές που έχει να θυμάται από τις συνεργασίες του στον κόσμο της δημοσιογραφίας, τα ξεχωριστά εξώφυλλα του περιοδικού «Down Town», αλλά και για τον άγνωστο τσακωμό του με τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Η συζήτηση στην πορεία οδήγησε στο μεγαλύτερο όνομα της ελληνικής τηλεόρασης, την παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη που κέντρισε το ενδιαφέρον τόσο το κοινού όσο και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Και η μεγαλύτερη αποκάλυψη ήρθε από τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Ο Θανάσης ερωτήθηκε αν ξαφνιάστηκε με την αποχώρηση της Ελένης από την τηλεόραση και φυσικά η απάντηση ήταν ναι. Παίρνοντας την σκυτάλη ο Γρηγόρης αποκάλυψε ότι χρόνια η παρουσιάστρια μιλούσε για την αποχώρησή της και ιδίως μετά τη γνωριμία της με τον Μάκη Παντζόπουλο το ενδεχόμενο της αποχώρησής της από την τηλεόραση είχε γίνει πια κύριο θέμα συζήτησης.

Δες ολόκληρη τη συνέντευξη στο παρακάτω video.