Η Meghan Markle στη νέα της εμφάνιση είναι πιο κούκλα και cool από ποτέ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Meghan Markle στη νέα της εμφάνιση είναι πιο κούκλα και cool από ποτέ

Και συνειδητοποιούμε πόσο μας έλειψε

Πριν από λίγες ημέρες είδαμε μετά από αρκετό καιρό τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry να βοηθούν εθελοντικά τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Baby2baby». Η δούκισσα του Sussex μας εντυπωσίασε για μία ακόμη φορά με την εμφάνισή της, αφού φορούσε σορτς και αθλητικά και μας έδειξε τα καλλίγραμμα πόδια της έναν χρόνο (και κάτι μήνες) μετά την γέννηση του γιου της. Η Meghan έδειχνε πολύ ήρεμη και ανανεωμένη και αυτό όσο να ‘ναι μας χαροποίησε ιδιαίτερα.

Στη νέα της εμφάνιση όμως, σε μία βιντεοσυνέντευξη που την είδαμε για μία ακόμη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, μας καθήλωσε. Ντυμένη στα λευκά και απίστευτα άνετη έδωσε μια συνέντευξη στη Gloria Steinem και μέσα από το account _duchess_of_sussex, είδαμε τη Meghan Markle σε μία από τις πιο φοβερές εμφανίσεις της.



Η ανάρτηση με το βίντεο είναι ανεβασμένη στα social σε ασπρόμαυρο φόντο και η Meghan Markle δείχνει ακόμη πιο όμορφη. Φορά ένα λευκό τοπ και μια λευκή με ρίγες μακριά παντελόνα και δείχνει απίστευτα χαλαρή. Χαμογελά καθόλη τη διάρκεια της συνέντευξης και στην παρέα της εκτός από τη δημοσιογράφο/παρουσιάστρια είναι και τα δύο τους σκυλιά, που η Meghan είχε αφήσει στον Καναδά, φεύγοντας τότε για την Αγγλία.

Η δούκισσα του Sussex έσμιξε και πάλι με τους τετράποδους φίλους της και σίγουρα είναι ευτυχισμένη. Δεν είναι σαφές που έχει γίνει η συνέντευξη, αλλά αν αυτός είναι ο κήπος του σπιτιού της με τον Harry, λέμε απλά ουάου.