Gigi Hadid: Το πρώτο backstage video από τη φωτογράφισή της

Gigi Hadid: Το πρώτο backstage video από τη φωτογράφισή της

Όταν η τέχνη συναντά τη μητρότητα, το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον συναρπαστικό.

Η ξανθιά καλλονή, Gigi Hadid πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μιας και η μητρότητα έχει πια πάρει τον πρώτο και κυρίαρχο ρόλο στη ζωή της. Πάντα όμως έχει και το ρόλο αυτό του μοντέλου που ξέρει να καθηλώνει τους φανατικούς θαυμαστές της με τις πόζες της στο φωτογραφικό φακό. Έπειτα από την αποκαλυπτική της φωτογράφιση για χάρη του διδύμου Luigi & Iango, πόσταρε το εντυπωσιακότερο backstage video και πρέπει να το δεις αμέσως.

Ο καιρός περνά αστραπιαία και ήδη η 25χρονη Gigi μετρά 33 εβδομάδες εγκυμοσύνης όπως η ίδια αποκάλυψε στις φωτογραφίες της στα social media. Η κοιλίτσα της έχει ήδη φουσκώσει και δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανένας την απίστευτη γοητεία της. Τι κι αν έχει αποφασίσει να απομακρυνθεί από τις υποχρεώσεις του μόντελινγκ, επέτρεψε στους fans της να ρίξουν κλεφτές ματιές και να συμμερισθούν την απέραντη χαρά της.

Η απλότητα και η φυσική ομορφιά, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που επικρατούν στην φωτογράφιση αυτή και, η Gigi εκπέμπει την απόλυτη ηρεμία. Φυσικά το πρόσωπό της λάμπει και η φωτογράφιση αυτή θα μείνει, τόσο σε εκείνη και τους συντελεστές, όσο και σε όλους τους θαυμαστές της, αξέχαστη.

Το πρώτο backstage video λοιπόν από την ανεπανάληπτη φωτογράφισή της ανέβηκε στο προσωπικό της προφίλ στο instagram και αυτό που γίνεται αμέσως αντιληπτό είναι ότι, όσο απλή κι αν είναι, η γοητεία της παραμένει αξεπέραστη. Με χαρακτηριστική λεζάντα «making-of» το μοντέλο επέτρεψε στους εκατοντάδες followers της να ρίξουν κλεφτές ματιές στα backstage και ναι, τα σχόλια και τα likes πήραν φωτιά.

Δες το backstage video της φωτογράφισης εδώ:

https://www.instagram.com/p/CEjtEwvH6Y0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading