Maternity Photoshoot: H Gigi Hadid φωτογραφίζεται με φουσκωμένη κοιλίτσα και άρτια αισθητική

Maternity Photoshoot: H Gigi Hadid φωτογραφίζεται με φουσκωμένη κοιλίτσα και άρτια αισθητική

Στα ασπρόμαυρα πορτραίτα του φωτογραφικού διδύμου Luigi & Iango, το top model κάνει αυτό που ξέρει καλά... συναρπάζει με τις λήψεις της.

Πριν από λίγο καιρό η Gigi Hadid είχε μιλήσει σε ένα live Instagram story του περιοδικού V Magazine απαντώντας στην απορία των θαυμαστών της για τη «διακριτικότητα» που έχει δείξει τους τελευταίους μήνες, από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι αυτή και ο σύντροφός της Ζayn Malik θα γίνουν γονείς. «Πολλοί από εσάς αναρωτιέστε γιατί δεν μοιράζομαι περισσότερες λεπτομέρειες και καθημερινές στιγμές της εγκυμοσύνης μου μαζί σας. Είμαι έγκυος εν μέσω μίας πανδημίας. Θεωρώ πως αυτό το πολύ ευχάριστο γεγονός που συμβαίνει σε μένα και στο σώμα μου δεν είναι το σημαντικότερο πράγμα που γίνεται στον κόσμο αυτήν την στιγμή», δήλωσε με σεμνότητα το 25χρονο top model.

H Gigi μπορεί να έχει συνηθίσει την υπερέκθεση σε φώτα και δημοσιότητα εξαιτίας της δουλειάς της, αλλά σε μία τόσο τρυφερή στιγμή επέλεξε συνειδητά «να απέχει». Μέχρι πριν από λίγες ώρες, όταν και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις φωτογραφίες που θα δεις στην παρακάτω gallery. Δεν αναθεώρησε την άποψή της περί σημαντικότητας και προτεραιοτήτων στον πλανήτη, απλά έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από όλα… έδωσε στο κοινό μία μικρή γεύση της δικής της «fashionable καθημερινότητας» μέσα από 6 ασπρόμαυρες λήψεις όπου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στον φακό των Luigi & Iango.

https://www.instagram.com/p/CEWoTaynvz2

Με τα μαλλιά της ελεύθερα σε ρομαντικούς κυματισμούς και διακριτικό μακιγιάζ (το επιμελήθηκε η Erin Parsons, Global Makeup Artist της Maybelline), η Gigi φόρεσε μόνο ένα διάφανο φόρεμα με πτυχώσεις και ένα λευκό αμάνικο φουστάνι σε Grecian style (την καλλιτεχνική επιμέλεια την είχε η Gabriella Karefa-Johnson, Fashion Director του Garage Magazine) και πόζαρε με τρόπο σχεδόν αναγεννησιακό.

Οι εικόνες της έχουν κάτι από τον πίνακα «Η Γέννηση της Αφροδίτης» του Μποτιτσέλι. Εκπέμπουν γαλήνη και ευτυχία υπακούοντας με άρτιο τρόπο στις αρχές του σύγχρονου maternity style. Η Gigi επέλεξε να μείνει για λίγο καιρό «σιωπηλή» στα social, αλλά όταν αποφάσισε να «μιλήσει» σίγουρα το έκανε με τρόπο εκκωφαντικό... και ultra stylish!
Δες επίσης: To στυλ παντελονιού που κολακεύει τη μεσογειακή σιλουέτα είναι ταυτόχρονα και super άνετο