Όλοι προσπαθούν να καταλάβουν τι σημαίνει το όνομα του ιδρύματος Harry-Meghan

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Όλοι προσπαθούν να καταλάβουν τι σημαίνει το όνομα του ιδρύματος Harry-Meghan

Αυτό που λένε οι φήμες θα σε ξαφνιάσει

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έχουν αλλάξει κι επίσημα το όνομα του brand Sussex Royal σε Ίδρυμα MWX, σύμφωνα με πληροφορίες. Το ζευγάρι συμφώνησε να σταματήσει να χρησιμοποιεί τη λέξη «royal» στο branding τους, αφού παραιτήθηκαν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας νωρίτερα αυτό το έτος. Συγκεκριμένα ήταν 8 Ιανουαρίου όταν οι Sussexes έκαναν την ανακοίνωση της αποχώρησής τους μέσα από το Instagram account τους.

Ο πρίγκιπας Harry, 35 ετών και η Meghan, 39 ετών, ανακοίνωσαν επίσημα την αναχώρησή τους ως βασιλικά μέλη - που ονομάστηκε "Megxit" - με τη νέα τους ζωή να ξεκινάει κι επίσημα την 1η Απριλίου 2020. Από τη στιγμή λοιπόν που δεν εργάζονται πια για τη βασιλική οικογένεια έπρεπε να γίνει και παράδοση όλων των τίτλων και των προνομίων που κατείχαν. Μεταξύ αυτών να αλλάξει και το όνομα του ιδρύματος τους.

Έγινε λοιπόν δημοσίευση εγγράφων που ορίζουν την επίσημη αλλαγή ονόματος, η οποία αποκάλυψε ότι είχε καταχωρηθεί στις 5 Αυγούστου, αναφέρει η MailOnline. Καθορίζει την αλλαγή από το «Sussex Royal Το Ίδρυμα του δούκα και της δούκισσα του Sussex» στο «Ίδρυμα MWX», με εικασίες ότι αυτό θα μπορούσε να σημαίνει το Ίδρυμα Markle Windsor.

Η αλλαγή έρχεται λίγες μόνο εβδομάδες μετά που οι γονείς του Archie υπέβαλλαν αίτηση για αλλαγή του ονόματος της φιλανθρωπικού ιδρύματος Sussex Royal σε MWX, αλλά στη συνέχεια απέσυρε την αίτηση μόλις εννέα λεπτά αργότερα. Έγγραφα με λεπτομέρειες για την επίσημη εκκαθάριση του Sussex Royal στο Companies House ανέφεραν ότι θα μετονομαστεί στο Ίδρυμα MWX, ενώ είναι διαλυμένο.

Ωστόσο, το ζευγάρι έκανε μια στροφή μετά την έκδοση μιας ειδοποίησης λίγα λεπτά αργότερα, επιβεβαιώνοντας ότι η ειδοποίηση για αλλαγή του ονόματος είχε αποσυρθεί. Τα έγγραφα που είχαν κατατεθεί στο παρελθόν αποκάλυψαν επίσης ότι ορισμένοι διευθυντές, συμπεριλαμβανομένου της Meghan, παραιτήθηκαν, γεγονός που επιβεβαίωσε ότι το φιλανθρωπικό ίδρυμα έχει επίσημα κλείσει.

Οι διευθυντές, συμπεριλαμβανομένων της δούκισσας του Sussex, αλλά και των Gerald Tyrrell, Karen Blackett, Steven Cooper, Kirsty Jones και Stefan Allesch-Taylor έφυγαν, αφήνοντας τον Harryως τον μοναδικό εγγεγραμμένο διευθυντή.

Το ζευγάρι έχει συνδεθεί με το brand MWX στο παρελθόν, με το ζευγάρι να ιδρύει την MWX Trading Ltd τον περασμένο Αύγουστο.

Το έγραψαν στο Companies House, και φέρεται να το χρησιμοποίησαν για να υποβάλουν αίτηση για εμπορικά σήματα, συμπεριλαμβανομένου του Travalyst. Η αλλαγή του ονόματος έρχεται αφού τους είπε η Βασίλισσα ότι δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τη λέξη «Royal» στην επωνυμία τους αφού παραιτήθηκαν από την εταιρεία.