Κι όμως η Meghan ήταν καλεσμένη στον γάμο της Pippa! Κι ας μη την είδες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κι όμως η Meghan ήταν καλεσμένη στον γάμο της Pippa! Κι ας μη την είδες

Και δεν έφταιγε η δούκισσα του Sussex

Έξι χρόνια αφότου έδωσε το παρόν στον γάμο της αδερφή της, της δούκισσας του Cambridge, σαν «κυρία επί των τιμών», ήρθε η ώρα για την Pippa Middleton να γίνει η ίδια πρωταγωνίστρια στην καλύτερη μέρας της ζωής της. Στις 20 Μαΐου του 2017 η μικρή αδερφή της Kate Middleton ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον James Matthews, σε μία τελετή που ήταν άκρως εντυπωσιακή.

Και μπορεί η νύφη να ήταν μια κούκλα, την παράσταση ωστόσο έκλεψαν ο George και η Charlotte που ήταν παραγαμπράκι και παρανυφάκι αντίστοιχα. Και ενώ η νύφη ήταν χαρούμενη που είχε τους βασιλικούς πεθερούς της αδελφής της εκεί τη μεγάλη μέρα της, έπρεπε να ληφθούν ειδικά μέτρα για να διασφαλιστεί ότι κανείς δεν θα έκλεβε την παράσταση.

Η Kate αποφάσισε να μην είναι παράνυμφος για να διασφαλίσει ότι δεν αποσπά την προσοχή από την Pippa, αλλά το μεγαλύτερο ζήτημα ήταν η Meghan Markle, η οποία μόλις άρχισε να γνωρίζει τον πρίγκιπα Harry. Τα νέα της σχέσης τους είχαν φτάσει στα πρωτοσέλιδα, αλλά οι άνθρωποι γοητεύτηκαν από το νέο ζευγάρι και ήταν απελπισμένοι να τους δουν μαζί.

Η φρενίτιδα των μέσων ενημέρωσης, που ακολουθούσαν κάθε τους κίνηση, οδήγησε την Pippa Middleton στο να τους συμπεριλάβει με κάποιο δισταγμό στη λίστα καλεσμένων του γάμου της. Τόσο η νύφη, όσο και η μητέρα της Carol ανησυχούσαν ότι η παρουσία της Αμερικανίδας ηθοποιού στο πλευρό του Harry θα επισκίαζε το κεντρικό γεγονός. Η Meghan έδωσε μεγάλη προσοχή στην εμφάνισή της και αφέθηκε στη βοήθεια της Jessica Mulroney για να επιλέξει ένα σύνολο κομψό αλλά όχι κραυγαλέο, για να συνοδέψει στον Harry στην εκκλησία.

Την ημέρα της γαμήλιας τελετής η Sun είχε ως κεντρικό θέμα: «Η Meghan εναντίον της Pippa… στον γάμο των οπισθίων», συνοδευόμενο από μια φωτογραφία που έδειχνε τη δούκισσα του Sussex με φόρμα να φεύγει από στούντιο γιόγκα στο Λονδίνο και δίπλα τη Pippa με το λευκό φόρεμα στον γάμο της αδερφής της το 2011.

Κάπως έτσι Harry και Meghan συμφώνησαν ότι δεν μπορούσε να εμφανιστεί στην εκκλησία μόλις 50 μέτρα μακριά από τον χώρο των δημοσιογράφων. Κι ενώ όλοι είχαν υποθέσει πως ο Harry είχε πάει μόνος στην εκκλησία του Αγίου Μάρκου στο Engelfield του Berkshire, προτού επιστρέψει στο Λονδίνο να πάρει τη Meghan να πάνε μαζί στη δεξίωση, το ζευγάρι ενήργησε έξυπνα ξεγελώντας τους πάντες.



Το πρωί του γάμου ο δούκας του Sussex είχε αφήσει τη Meghan στο σπίτι ενός καλού του φίλου και καλεσμένου στο γάμο και συνέχισε για το παρεκκλήσι. Μετά την τελετή ο Harry πήγε στο σπίτι όπου ήταν η Meghan, γευμάτισαν μαζί και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε ένα μαύρο Audi και έφυγαν για τη δεξίωση του γάμου.

Και κάπως έτσι μάθαμε πως η Pippa είχε καλέσει τη Meghan, αλλά εκείνη ενήργησε σωστά πηγαίνοντας μόνο στη δεξίωση, ξεγελώντας παπαράτσι και δημοσιογράφους.