Δε φαντάζεσαι ποιο emoji χρησιμοποιούσε ο Harry όταν έστελνε στη Meghan

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δε φαντάζεσαι ποιο emoji χρησιμοποιούσε ο Harry όταν έστελνε στη Meghan

Μόνο από τον Harry το περιμέναμε αυτό

Εάν είσαι από τις τυχερές και έχει πέσει στα χέρια σου το βιβλίο με τη βιογραφία των πρίγκιπα Harry- Meghan Markle, κι έχεις ξεκινήσει να διαβάζεις τα κεφάλαια, τότε θα έχεις μάθει ήδη κάποια πράγματα που δεν γνώριζες για το ζευγάρι. Ο Omid Scobie και η Carolyn Durand είναι αρκετά λεπτομερείς και περιγραφικοί στο βιβλίο, και κάθε γραμμή που διαβάζουμε είναι σαν τη βλέπουμε να διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια μας.

Μέσα από το βιβλίο λοιπόν μάθαμε ακόμη κάτι καινούργιο για τον Harry. Ο πρίγκιπας έχει ένα αγαπημένο emoji που χρησιμοποιούσε κατά κόρον το πρώτο διάστημα επικοινωνίας του με τη Meghan Markle, και πάμε στοίχημα πως δεν φαντάζεσαι καν ποιο είναι.

Στο νέο βιβλίο «Finding Freedom», το οποίο επικεντρώνεται στη σχέση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, οι συγγραφείς αποκάλυψαν ότι ο πρίγκιπας έστελνε στη Meghan πολλά μηνύματα γεμάτα με emoji!

«Τα μηνύματά του ήταν συχνά σύντομα και γεμάτα emoji, ιδίως το emoji φαντασματάκι, το οποίο χρησιμοποιούσε συχνά αντί για ένα χαμογελαστό πρόσωπο», εξήγησαν οι συγγραφείς. «Για ποιό λόγο? Κανείς δεν ξέρει. Αλλά η Meghan βρήκε την εθιμοτυπία του γραπτών μηνυμάτων αστεία και αξιολάτρευτη, όπως και ο πρίγκιπας».

Εάν αναρωτιέσαι, οι πρώην royals δεν έδωσαν συνέντευξη για το βιβλίο και ο εκπρόσωπός τους είπε: «Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex δεν έδωσαν συνέντευξη και δεν συνέβαλαν στο Finding Freedom. Αυτό το βιβλίο βασίζεται στις εμπειρίες των συγγραφέων ως μέλη του βασιλικού σώματος Τύπου και στις δικές τους ανεξάρτητες αναφορές».