13 tweets που αποδοκίμασαν το σκάνδαλο του Κρητικού στο Big Brother

13 tweets που αποδοκίμασαν το σκάνδαλο του Κρητικού στο Big Brother

Και δεν είχαν άδικο

Η σημερινή μέρα που ξημέρωσε στο Big Brother δεν ήταν μια καλή μέρα για το reality. Οι δηλώσεις του Κρητικού παίκτη Αντώνη Αλεξανδρίδη πυροδότησαν πλήθος αρνητικών σχολίων και όχι μόνο, και αυτό ήταν το λιγότερο που συνέβη. Σε περίπτωση που ξύπνησες μόλις τώρα και δεν έχεις καταλάβει τι έχει συμβεί θα σου εξηγήσουμε.

Στο χθεσινοβραδινό streaming του reality του Μεγάλου Αδερφού η κάμερα έδειχνε στο υπνοδωμάτιο τρεις από τους παίκτες, ανάμεσα σε αυτούς και τον Κρητικό Αντώνη Αλεξανδρίδη να μιλούν για διάφορα θέματα. Κάποια στιγμή η συζήτηση έγινε αρκετά περίεργη, με τον παίκτη να φτάνει σε σημείο να κάνει σχόλια περί σεξουαλικής αποπλάνησης και βιασμού.

Αν ψάξεις λίγο στο διαδίκτυο θα δεις το βίντεο και θα καταλάβεις ή μάλλον θα ακούσεις τι ακριβώς είπε. Φυσικά μόλις το στιγμιότυπο αυτό κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, οι αντιδράσεις ήταν άμεσες και έντονες, καθώς ένας παίκτης, και μάλιστα ένας άντρας μίλησε για βιασμό, κάτι που χαρακτηρίζεται ποινικό αδίκημα.

Η συνέχεια γνωστή. Τα social media πήραν φωτιά με τα σχόλια και η παραγωγή του Big Brother κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας τον παίκτη προκειμένου να τον επιπλήξει αρχικά και στην πορεία να του ανακοινώσει πως αποχωρεί από το σπίτι του Big Brother. Το Twitter φυσικά δεν ήταν αμέτοχο σε όλο αυτό, αφού οι χρήστες σχολίασαν τόσο το γεγονός, όσο και τη αποχώρησή του αργότερα, λέγοντας πως δεν είναι αρκετή.

Ένα από τα hashtag μάλιστα που έχει συγκεντρώσει αρκετά tweets είναι το cancelBigBrother. Το τι θα γίνει στη συνέχεια και με την πορεία του reality είναι για την ώρα άγνωστο.