GNTM 3: Η συγκινητική ιστορία πίσω από τα δάκρυα της παίκτριας

GNTM 3: Η συγκινητική ιστορία πίσω από τα δάκρυα της παίκτριας

Ποιος σου είπε ότι στο GNTM δε θα υπάρχουν συγκινήσεις;

Το δεύτερο επεισόδιο του Greece's Next Top Model ξεκίνησε και μπορούμε να πούμε ότι η έναρξή του ήταν εντυπωσιακή. Η δεύτερη σεζόν βρίσκει κριτές αλλά και κανόνες ανανεωμένους και το μόνο σίγουρο είναι ότι το παιχνίδι έχει πάει σε άλλο level. Αυτό επιβεβαιώνεται από όλα τα παιδιά που περνούν τις auditions άλλωστε.

Ναι, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, ναι, τα μοντέλα είναι πανέμορφα, σήμερα όμως βρέθηκε μια παίκτρια η οποία όχι μόνο μας εντυπωσίασε αλλά μας συγκίνησε με την ιστορία που διηγήθηκε. Το όνομα αυτής, Λία και είναι μόλις 20 χρονών. Κατάγεται από την Ουκρανία όμως έρχεται από τον Βόλο για να δει το όνειρό της να ανθίζει. Αν και στον μέντορα Γιώργο Καράβα, έκαναν αρνητική εντύπωση τα μαλλιά της, η Λία ενθουσίασε τους κριτές.

Μετά από την συζήτησή της με την κριτική επιτροπή η Λία ξέσπασε σε δάκρυα και πίσω από αυτά τα δάκρυα κρύβεται μια τρομερά συγκινητική ιστορία που κανένας δε θα ήθελε να εξιστορεί. Το μοντέλο σπουδάζει στην Ελλάδα Οικονομικά και ελπίζει για μια καλύτερη ζωή στη χώρα μας.

Το GNTM είναι σίγουρα το εισιτήριο της προς μια νέα ζωή. Η Λία είναι Πρόσφυγας από την Ουκρανία και η ιστορία της έκανε τηλεθεατές και κριτική επιτροπή να βουρκώσουν.

Δες το video εδώ: