GNTM 3: Ο Σκουλός έκανε την ανατροπή στο αποψινό επεισόδιο

GNTM 3: Ο Σκουλός έκανε την ανατροπή στο αποψινό επεισόδιο

Η αμήχανη στιγμή που άλλα περιμένεις και άλλα σου έρχονται.

Σήμερα συνέβη πρώτη φορά στα χρονικά του GNTM το απίστευτο! Η audition της Στέλλας εξελίχθηκε εντελώς διαφορετικά από ό,τι θα είχε φανταστεί και πίστεψέ μας, μέχρι και εμείς μείναμε άφωνες με την εξέλιξη της πορείας της. Οι ανατροπές βέβαια πολλές και φυσικά το χεράκι του έβαλε ο Δημήτρης Σκουλός... keep reading και θα καταλάβεις.

Καθώς το κορίτσι πέρασε από τον Γιώργο Καράβα για την mini συνέντευξή της και τις καθιερωμένες φωτογραφίες ήρθε η πρώτη ανατροπή. Ο Γιώργος είδε κάτι το ξεχωριστό στα μάτια, όχι όμως της Στέλλας, αλλά του Γιάννη. Ποιος είναι ο Γιάννης; Το αγόρι της ντε!

Το ζευγάρι πέρασε στο πλατό και ήρθε αντιμέτωπο με τους κριτές. Αυτό που όλες θέλαμε να δούμε φυσικά ήταν τα τέσσερα ναι των κριτών και για τους δύο, δυστυχώς για την Στέλλα όμως η εξέλιξη δεν ήταν ευχάριστη. Φαίνεται ότι το μοντέλο της σχέση ήταν ο Γιάννης.

Ο Γιάννης πέρασε και η Στέλλα όχι. Φυσικά το σοκ μας, τεράστιο αλλά δε μένουμε μόνο εκεί. Ο Σκουλός έκανε τη δεύτερη ανατροπή στο παιχνίδι και τελικά έδωσε το εισιτήριο εισόδου στην όμορφη νεαρή. Η δεύτερη «Wild Card» δόθηκε από τον Δημήτρη Σκουλό και πλέον το ζευγάρι ετοιμάζεται για το κοινό ταξίδι στο Greece's Next Top Model.
Υ.Γ: Κορίτσια που έχετε δηλώσει συμμετοχή, καλό θα ήταν από Δευτέρα να πάτε μόνες σας στις auditions, δεν είναι να παίζουμε με αυτά.

Δες το video παρακάτω: