Δεν σου κάνουμε πλάκα! Ο τρόπος που μιλάει ο πρίγκιπας Harry έχει αλλάξει

Πατούλια Κατερίνα
Δεν σου κάνουμε πλάκα! Ο τρόπος που μιλάει ο πρίγκιπας Harry έχει αλλάξει

Πάει η βρετανική προφορά του Ηarry

Έχουν περάσει οκτώ μήνες από τότε που ο πρίγκιπας Harry έφυγε για την γιορτή των Ευχαριστιών από το Λονδίνο για διακοπές στον Καναδά και δεν επέστρεψε ποτέ.

Έχουν περάσει και περίπου έξι μήνες από τότε που η Meghan Markle με τον αγαπημένο της πρίγκιπα και τον γιο της Archie βρέθηκαν στο Los Angeles και περίπου ένας μήνας από τότε που το ζευγάρι μετακόμισε σε νέα οικεία στην Santa Barbara.

Πρόσφατα μάλιστα ο Harry μίλησε για τη ζωή στις ΗΠΑ και εξήγησε πως περνάει περίφημα ενώ ακόμα πιο πρόσφατα έγινε οικονομικά ανεξάρτητος από τον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο και το Παλάτι.

Κι αν νομίζεις πως αυτές είναι οι σημαντικές αλλαγές στη ζωή του 35χρονου πρίγκιπα, κάνεις λάθος.
Μέσα σε λίγους μήνες από την μετακόμισή του ο Harry έχει αρχίσει να χάνει τη βρετανική του προφορά.



Δεν είναι ότι μιλάει ήδη σαν Αμερικάνος αλλά οι ειδικοί λένε πως προς τα εκεί οδεύει και τα διάφορα zoom calls στα οποία συμμετέχει ο πρίγκιπας φανερώνουν του λόγου το αληθές.

ΗJudi James, αναλυτής της γλώσσας του σώματος, τόνισε στην εφημερίδα Express, πως ο Harry έχει υιοθετήσει την αμερικάνικη προφορά σε μια σειρά λέξεων, κάτι που είχαμε παρατηρήσει να συμβαίνει και στην Markle στο διάστημα που παρέμεινε στη Βρετανία και είχε υιοθετήσει μια πιο σπαστή βρετανική προφορά.

Έρευνα πάντως του 2017 πιστοποιεί πως είναι σύνηθες στους ενήλικες να μεταβάλλουν την προφορά τους σε σχέση με τα άτομα με τα οποία αλληλεπιδρούν.