Η Kaia Gerber βγαίνει με τον πιο hot άντρα του Hollywood αυτή τη στιγμή (vid+ph)

Η Kaia Gerber βγαίνει με τον πιο hot άντρα του Hollywood αυτή τη στιγμή (vid+ph)

Τόσο όμορφοι και ταιριαστοί!

Μόλις έκλεισε τα 19 και το γιόρτασε με μία topless φωτογραφία στο Instagram. Η Kaia Gerber είναι πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ, και γιατί να μην είναι, μιας και θεωρείται από τα πιο hot ονόματα στο χώρο του modeling παγκοσμίως. Η 19χρονη καλλονή και fashion icon λοιπόν, δείνχει να έχει αφοσιωθεί στην καριέρα της, μιας και μέχρι στιγμής δεν έχουν δει πολλές σχέσεις της το φως της δημοσιότητας.

Μία από τις λίγες που μάθαμε, ήταν με το κακό παιδί, Pete Davidson, τον οποίο οι γονείς της καθόλου δεν συμπαθούσαν και έκαναν τα πάντα για να τον απομακρύνουν από την κόρη τους. Και τα κατάφεραν μιας και η σχέση τους διήρκησε ελάχιστα.

Έκτοτε, η Kaia έκανε παρέα με τις φίλες της και έδειχνε ότι περνούσε τέλεια. Αλλά επειδή στα νιάτα, πάντα υπάρχει χώρος για τον... έρωτα, οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την Kaia ερωτευμένη με το... hot stuff του Hollywood, Jacob Elordi. Ο Jacob, για όσες δεν γνωρίζουν, είναι ο πρωταγωνιστής του The Kissing Booth και Euphoria, και χωρίς υπερβολή έχει γοητεύσει τα κορίτσια όλου του πλανήτη!

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι ο Jacob βγαίνει με την Zendaya, ή μάλλον έβγαινε, αν κρίνουμε από τις νέες του φωτογραφίες. Βέβαια ανακοίνωση για χωρισμό δεν υπάρχει, οπότε εμείς κάνουμε απλά υποθέσεις. Δεν είναι λίγοι εκείνοι βέβαια που τον κατηγορούν ότι απάτησε την αγαπημένη του με το διάσημο μοντέλο.

Στο διά ταύτα, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τα δύο πιτσουνάκια στους δρόμους της Νέας Υόρκης και δεν είναι η πρώτη φορά, μιας και τους έχουμε ξαναδεί να βγαίνουν μαζί από το γυμναστήριο. Φυσικά, δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση του δεσμού, αλλά επειδή όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, εμείς να πούμε ότι είναι το πιο όμορφο και φρέσκο ζευγάρι που είδαμε τελευταία.

Δες την παρακάτω gallery αλλά και το video: