Το ριάλιτι των Kardashian τέλειωσε αλλά δε φαντάζεσαι τι σχεδιάζουν

Πατούλια Κατερίνα
Το ριάλιτι των Kardashian τέλειωσε αλλά δε φαντάζεσαι τι σχεδιάζουν

Τι θα φέρει το μέλλον για τις διάσημες αδερφές;

Αν νομίζεις πως θα απαλλαγούμε εύκολα από τιςαδερφές Kardashian κάνεις μεγάλο λάθος. Βλέπεις, η σοκαριστική ανακοίνωση της Kim μόλις χθες πως στις αρχές του 2021 αποχαιρετάμε το ριάλιτι που έκανε την ίδια και όλη την οικογένεια διάσημη, δεν λέμε μας άφησε άφωνους.

Δεν είναι λίγο πράγμα να βλέπεις τις αδερφές 14 χρόνια ή 20 σεζόν και πώς να σταματήσει μια συνήθεια ετών. Όπως όμως αποκαλύπτει η Page Six της Post, ούτε ο Kanye φταίει για την διακοπή του Keeping up with the Kardashians, ούτε και η Kourtney Kardashian την οποία όλοι κατηγορούν.

Τμήμα της ακύρωσης του σόου είναι και το γεγονός πως το E! Που μετέδιδε το ριάλιτι δεν μπορούσε να κάνει νέα αύξηση στους μισθούς των διάσημων αδερφών στη στιγμή που τα νούμερα τηλεθέασης έπεφταν κάθε σεζόν.

Όπως αναφέρει λοιπόν η Post, φαίνεται πως το ριάλιτι με νέα μορφή πια είναι πιθανό να συνεχίσει με νέα συμφωνία σε δίκτυο όπως το Netflix, το Apple ή το Amazon.

Την τελευταία φορά που η οικογένεια ανανέωσε το συμβόλαιό της πήρε 150 εκατομμύρια δολάρια το 2017 αλλά τιτάνες της τηλεόρασης όπως ο Ryan Murphy έκαναν με δίκτυα online συμφωνίες 300 εκατομμυρίων.

Οι αδερφές κατάλαβαν πως στο streaming είναι τα λεφτά και μπορούν εύκολα να μπουν σε κάθε σπίτι και πισί, όχι απλά δείχνοντας της ζωή τους.



Άλλη πηγή αναφέρει πως οι αδερφές σκέφτονται να φτιάξουν την δικιά τους εταιρία παραγωγής εκπομπών και να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα.