Σπυριδούλα MasterChef: Σπάει τη σιωπή της μετά τον θάνατο του μπαμπά της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σπυριδούλα MasterChef: Σπάει τη σιωπή της μετά τον θάνατο του μπαμπά της

Δύο μήνες μετά τον θάνατο του μπαμπά της

Έχουν περάσει δύο μήνες από την ημέρα που μάθαμε πως η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, παίκτρια και φιναλίστ του MasterChef 3 (από τους καινούργιους κύκλους) έχασε τον μπαμπά της πολύ ξαφνικά, όσο εκείνη βρισκόταν στη δουλειά της. Τα δημοσιεύματα μάλιστα ανέφεραν πως ο μπαμπάς της βρέθηκε νεκρός στο μπαλκόνι του σπιτιού τους, κάτι που σημαίνει πως μάλλον ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, που δεν πρόλαβε κανείς να κάνει τίποτα.

Η Σπυριδούλα είχε απίστευτη αδυναμία στον μπαμπά της και τον αγαπούσε όσο τίποτα άλλο. Όπως καταλαβαίνεις της ήταν πολύ δύσκολο να διαχειριστεί τον χαμό του και την καταλαβαίνουμε απόλυτα. Η παίκτρια του MasterChef έσπασε επιτέλους τη σιωπή της, και δυο μήνες μετά τον θάνατο του μπαμπά της έκανε το πρώτο της post στο Instagram.

Η σεφ είχε κάνει ξανά τον προηγούμενο μήνα ένα στόρι από το πατρικό της στον Βόλο, στο οποίο απλά ευχαριστούσε τους fans της για τις ευχές, χωρίς όμως να έχει πει κάτι για το δυσάρεστο αυτό γεγονός.

Το post που έκανε αυτή τη φορά, δυο μήνες μετά τον χαμό μίλησε επιτέλους για τον θάνατο του μπαμπά της, με τη συγκίνηση να είναι εμφανής στα λόγια της. «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τη στήριξη και την αγάπη που μου στείλατε.... πολλοί άνθρωποι με βοήθησαν και στάθηκαν δίπλα μου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή... Εύχομαι κανείς να μη νιώσει αυτό το πόνο, αλλά δυστυχώς όλα είναι μέσα στη ζωή... Η ζωή συνεχίζεται και ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός.... Εγώ ξέρω πως πάντα θα είναι κοντά μας θα μας προσέχει και όλα θα γίνουν όπως έλεγε και εκείνος.... Με τη στήριξη σας και την αγάπη σας όλα θα τα καταφέρουμε.. Τώρα πλέον πιο κοντά σας... Νέα πράγματα ξεκινάνε στην Ελλάδα πια.... και φυσικά νέα και ακόμη πιο δημιουργικά συνεχίζουν και στη Κύπρο με τον υπέροχο @panostogias».

Δες τη φωτογραφία της και όσα έγραψε στη gallery που ακολουθεί.