Πιο ερωτευμένος από ποτέ ο Δημήτρης Σκουλός! Αυτή είναι η photo που ανέβασε

Πιο ερωτευμένος από ποτέ ο Δημήτρης Σκουλός! Αυτή είναι η photo που ανέβασε

Πρέπει να παραδεχθείς ότι η γυναίκα του είναι μια κούκλα.

Τι κι αν έχεις συνηθίσει την εικόνα του αυστηρού κριτή, ο Δημήτρης Σκουλός δεν έχει καμία σχέση με αυτό το πρόσωπο. Ο κριτής του Greece's Next Top Model, έχει στιγματίσει για τα καλά το reality, μιας και αποτελεί κλασική φιγούρα για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στο παιχνίδι.

Ο καταξιωμένος φωτογράφος εντυπωσιάζει διαρκώς με τις άριστες λήψεις του αλλά αυτό που μας έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον είναι το εντυπωσιακό του στιλ.Όπως και να 'χει εκτός από κριτής του GNTM, εξαιρετικός επαγγελματίας και γοητευτικός άντρας, ο Δημήτρης Σκουλός είναι και ένας τρυφερός σύντροφος και πατέρας και ναι, είναι πιο ερωτευμένος από ποτέ. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει την καλλονή σύζυγό του και ναι πρέπει να σου πούμε ότι είναι ένα αξιοζήλευτο ζευγάρι.

Η γυναίκα του Τζέλα, έχει σίγουρα κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του και είναι εμφανές ότι στα μάτια τους υπάρχει μια μοναδική σπιρτάδα. Στα social media, έχουμε δει πολλές φορές το ζευγάρι να ποζάρει στο φακό μόνο που αυτή τη φορά έγινε η μούσα του.

Τι κι αν έχει δημιουργήσει μοναδικά πορτρέτα καλλιτεχνών, μοντέλων και προσώπων της επικαιρότητας, η γλυκιά του σύζυγος θα είναι πάντα το πρόσωπο που θα φωτογραφίζει με λατρεία. Στο προσωπικό του προφίλ στο instagram ο Δημήτρης δημοσίευσε μια μοναδική φωτογραφία στην οποία φυσικά βρίσκεται η Τζέλα. Στη λεζάντα ο ίδιος απόρησε και με ιδιαίτερο χιούμορ έγραψε «Τι μου βρήκε μου λέτε;»

Δες τη φωτογραφία που ανέβασε στη gallery.