GNTM 3: Οι κριτές «ξεσάλωσαν», άφησαν το μόντελινγκ και το έριξαν στο χορό

Ανθία Φιλιππή
GNTM 3: Οι κριτές «ξεσάλωσαν», άφησαν το μόντελινγκ και το έριξαν στο χορό

Η feelgood διάθεσή τους βγήκε προς τα έξω.

Με τη διάθεση στα ύψη και το κέφι να χτυπάει κόκκινο, οι κριτές του Greece's Next Top Model, χαίρονται πραγματικά που βρίσκονται στις θέσεις τους. Παρά τις πολλές ώρες γυρισμάτων και την κούραση που τους διακατέχει έχουν φτιάξει το καλύτερο... παρεάκι και αυτό βγαίνει σίγουρα προς τα έξω!

Η νέα προσθήκη της Ζενεβιέβ Μαζαρί φαίνεται ότι κάνει τη διαφορά και, μεταξύ μας με το μοναδικό της στιλ, δίνει μια φρεσκάδα και έναν αλλιώτικο, άκρως νεανικό αέρα. Μη μας πεις ότι εσύ δεν έχεις «πιάσει» τα θετικά vibes που εκπέμπουν, δε θα σε πιστέψουμε.

Οι auditions του διαγωνισμού πραγματοποιούνται με χαρούμενη διάθεση και οι ξεκαρδιστικές ατάκες κλέβουν την παράσταση. Τα σχόλια από την Βίκυ Καγιά συμπληρώνει άριστα η Ζενεβιέβ και ναι, το συμπέρασμα που βγάζουμε από το σημερινό επεισόδιο είναι ότι η χημεία τους είναι μοναδική.

Αν αναρωτιέσαι πάντως τι κάνουν οι τέσσερις κριτές στις «κενές» στιγμές αλλά και πριν δουν κάποιο μοντέλο, σου έχουμε την απάντηση. Όχι ότι πέσαμε και από τα σύννεφα αλλά ναι, σήμερα είδαμε τους κριτές να το ρίχνουν στο χορό και να περνάνε όντως καλά. Σε άλλα νέα, ο χορός τους ξεκίνησε καθώς ο Emmanuel περπατούσε προς το μέρος τους και από audition μοντέλων φαίνεται ότι το παιχνίδι πήρε άλλη τροπή, μια πιο χορευτική θα λέγαμε. Ο Emmanuel χόρεψε στο ρυθμό τους και μάλιστα πέρασε με τέσσερα θερμά ναι.

Δες τον... «έξαλλο» χορό των κριτών και ετοιμάσου για επικές φιγούρες.