GNTM 3: Το Twitter παρομοίασε παίκτη με ηθοποιό του Κωνσταντίνου και Ελένης

GNTM 3: Το Twitter παρομοίασε παίκτη με ηθοποιό του Κωνσταντίνου και Ελένης

Το attitude πάντως είναι ίδιο και τα tweets είναι επικά!

Ζούμε για τα σχόλια των χρηστών στο Twitter! Έχουμε αγαπήσει τις επικές τους ατάκες και κάθε φορά που αποφασίζουν να σχολιάσουν κάτι κάνουμε αμάν και πώς να το διαβάσουμε. Η πρεμιέρα του GNTM 3 έβαλε φωτιά στα social media και έτσι και σήμερα έκαναν αισθητή την παρουσία τους.

Το πρόσωπο «θύμα» του Twitter ήταν ο σημερινός διαγωνιζόμενος που πέρασε μπροστά από την κριτική επιτροπή. Αν και ήταν σχεδόν σίγουρος για την είσοδό του στο παιχνίδι, οι κριτές είχαν άλλη άποψη.

Ο Δημήτρης έκανε τις πόζες του, περπάτησε ανάμεσα από τα φώτα της «πασαρέλας» του πλατό αλλά κέρδισε περισσότερο τελικά τους χρήστες των social media παρά τους κριτές. Ο Δημήτρης φαίνεται ότι έχει έρθει από... αλλού και συγκεκριμένα από την γνωστή ελληνική σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης.

Η αλήθεια είναι ότι τα σχόλια ήταν πολλά και...χαριτωμένα. Η παρομοίωση φυσικά ήταν με τον χαρακτήρα Βρασίδα Χλέμπουρα, τον μοναδικό και αξεπέραστο quest ηθοποιό της σειράς με τα χαρακτηριστικά... κίτρινα γυαλιά. Βέβαια, υπάρχουν και εκείνοι που υποστηρίζουν ότι είναι ο «σωσίας» του Snik. Εσύ τι λες; Δες τα tweets στη gallery και αποφάσισε μόνη σου.