Kate & William ευχήθηκαν στον Harry, όμως οι fans παρατήρησαν κάτι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Kate & William ευχήθηκαν στον Harry, όμως οι fans παρατήρησαν κάτι

Που κανείς άλλος δεν πρόσεξε

Εχθές ο πρίγκιπας Harry είχε τα γενέθλιά του και η βασιλική οικογένεια τη μέρα αυτή προσπάθησε να αποδείξει πως δεν έχει κανένα απολύτως θέμα και δεν υπάρχει καμία ρήξη στη σχέση τους με τον μικρότερο γιο της οικογένειας. Τόσο το account της βασίλισσας, όσο και του William και του Καρόλου ανέβασαν φωτογραφία για να ευχηθούν στον Harry και τα σχόλια στο Instagram έπεσαν βροχή.

Ωστόσο οι fans παρατήρησαν κάτι που κανείς δεν σχολίασε μέχρι σήμερα και αναρωτιόμαστε γιατί μπορεί να συνέβη αυτό και πόσο ακόμη hate θα ρίξουν στο ζευγάρι αυτό. Όπως θα παρατήρησες κι εσύ ο William και η Kate επέλεξαν να ανεβάσουν φωτογραφία για να ευχηθούν στην οποία η Meghan απουσιάζει. Και φυσικά αυτό δεν ήταν κάτι που οι fans και οι haters άφησαν ασχολίαστο.

Το hate και σε αυτή τη φωτό ήταν διάχυτο με τα σχόλια να αναφέρουν: «Ενδιαφέρουσα επιλογή φωτογραφίας. Πουθενά Meghan». «Κακώς χρησιμοποίησαν αυτή τη φωτογραφία που δεν συμπεριλαμβάνεται η γυναίκα του». Και άλλα τέτοιου είδους σχόλια βρέθηκαν να γράφονται κάτω από το post των Cambridges, το οποίο για ακόμη μια φορά έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με σχόλια που έκαναν hate και στους Sussexes και στους Cambridges που επέλεξαν να βάλουν μια φωτογραφία χωρίς τη Meghan, δείχνοντας φανερά την αντιπάθεια και τη δυσαρέσκειά τους προς τη δούκισσα του Sussex.