Η παίκτρια- έκπληξη του περσινού GNTM επέστρεψε στο παιχνίδι

Η παίκτρια- έκπληξη του περσινού GNTM επέστρεψε στο παιχνίδι

Το περσινό Golden Pass επέστρεψε και δε πιστεύαμε στα μάτια μας

Αν και στα social media και ιδίως στο Twitter έχει γίνει λόγος για σωσίες και κορίτσια που μοιάζουν ιδιαίτερα σε παλαιότερες παίκτριες του Greece's Next Top Model, το σημερινό επεισόδιο μας αποδεικνύει ότι αυτό δεν είναι απλά μια «μανία» των θαυμαστών του διαγωνισμού, μιας και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας όταν είδαμε τον παίκτη που έμοιαζε τόσο σε ένα κορίτσι από τα παλιά.

Ο νέος παίκτης που εισέβαλε στο πλατό ήταν ολόιδιος με μια από τις περσινές διαγωνιζόμενες και ναι, όσο κι αν δεν το πιστεύεις, η ομοιότητά τους ήταν απίστευτη. Ο Samuel βρέθηκε μπροστά από τους κριτές και το πρώτο που παρατήρησαν -όπως και εμείς άλλωστε- ήταν η ομοιότητά του με την Ελευθερία Καρναβά. Όχι μόνο στην εμφάνιση αλλά και στην ομιλία και τις ατάκες μοιάζει να είναι ένας... δίδυμος αδερφός της Ελευθερίας.

Ναι, βλέποντάς τους δίπλα- δίπλα δεν υπάρχει αμφιβολία και ναι, τους είδαμε μαζί. Πώς έγινε αυτό; Η Ελευθερία Καρναβά από το περσινό GNTM, το περσινό Golden Pass επέστρεψε! Στο παλαιότερο παιχνίδι δεν είχε περάσει και απαρατήρητη, μπορείς να το επιβεβαιώσεις αυτό, σήμερα πάντως την είδαμε και τρίβαμε τα μάτια μας.

Παραμένει πανέμορφη και ιδιαίτερα ξεχωριστή, τι δουλειά έχει όμως στις auditions του GNTM 3; Εισέβαλε στο πλατό για να βοηθήσει τους κριτές να αποφασίσουν αν τελικά ο Samuel αξίζει μια ευκαιρία στο GNTM. Ο Samuel τελικά πέρασε και αν μοιάσει και στην πορεία του με την Ελευθερία τότε θα τα πάει περίφημα.