Ξέρουμε τι έκαναν στα γενέθλιά τους ο Harry και η Meghan Markle

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ξέρουμε τι έκαναν στα γενέθλιά τους ο Harry και η Meghan Markle

Μπορείς να φανταστείς;

Το 2020 μπορεί να μην είναι μια καλή χρονιά γενικά, όμως για τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry ήταν το σωτήριο έτος που τους πήρε μακριά από το παλάτι και επιτέλους έκαναν πράξη το όνειρό τους. Να ζουν ελεύθεροι, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να μεγαλώσουν το παιδί τους όπως επιθυμούν χωρίς οδηγίες και πρωτόκολλα. Έπειτα από δύο χρόνια με την βασιλική οικογένεια και τον έντονο πόλεμο των βρετανικών media οι Sussexes πήραν την απόφαση να αποχωρίσουν και το ανακοίνωσαν στις 8 Γενάρη του 2020.

Φυσικά τα media και τα tabloids της Βρετανίας δεν τους άφησαν σε ησυχία ούτε τότε. Ο πόλεμος συνεχίζεται κατά διαστήματα μέχρι και σήμερα, όμως οι Sussexes προσπαθούν να μην απαντούν. Προσπαθούν μάλιστα να ζουν τη ζωή τους χωρίς να δίνουν τροφή για σχόλια, και η αλήθεια είναι πως πολύ σπάνια μαθαίνουμε νέα τους. Στις 4 Αυγούστου είχε γενέθλια η Meghan Markle, ενώ στις 15 Σεπτέμβρη ο Harry.

Και μάθαμε πώς ακριβώς πέρασε τα γενέθλιά του το πρώην βασιλικό ζευγάρι. Ο δούκας του Sussex και η σύζυγος του Meghan, η δούκισσα του Sussex, τίμησαν τα πρόσφατα γενέθλιά τους με μια δωρεά στο CAMFED, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που εργάζεται για την εξάλειψη της αφρικανικής φτώχειας μέσω της εκπαίδευσης και της χειραφέτησης των κοριτσιών.

Η Meghan και ο Harry είδαν ότι υπήρξε μια διαδικτυακή εκστρατεία για να συγκεντρώσει χρήματα για τον οργανισμό ως τρόπο να τιμήσουν τα γενέθλιά τους φέτος και να προωθήσουν μια προσωπική δωρεά. Η συνολική δωρεά από τους fans έφτασε τα 129.000 $, ενώ ο Harry και η Meghan συγκέντρωσαν ακόμη 130.000 $.

Μαζί με τη συνεισφορά τους, το ζευγάρι μοιράστηκε ένα μήνυμα, λέγοντας: «Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να γιορτάσουμε αυτό που έχει σημασία. Ευχαριστώ σε όλους όσους δώρισαν, Harry και Meghan».

Εκτός από τη δωρεά τους, το People αναφέρει επίσης ότι σύμφωνα με μια πηγή, ο Harry γιόρτασε τα 36α γενέθλια του ήσυχα με την οικογένειά του.