Δέσποινα Βανδή: Η προσπάθειά της να παραμείνει fit μόλις «απέτυχε»(video)

Δέσποινα Βανδή: Η προσπάθειά της να παραμείνει fit μόλις «απέτυχε»(video)

Αυτό είναι το video που μαρτυρά πώς διατηρεί αυτό το κορμί.

Η τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή εκτός από τρομερή φωνή στο ελληνικό πεντάγραμμο είναι και μια αρκετά γοητευτική γυναίκα, με άψογες αναλογίες και αψεγάδιαστο κορμί. Πώς τα καταφέρνει; Φυσικά δεν πρόκειται για κάποιο θαύμα της φύσης που την ευνοεί, αλλά το εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί τη βοηθά να παραμένει σε φόρμα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η διάσημη τραγουδίστρια έχει εντυπωσιάσει τους ακόλουθούς της στα social media με τις φωτογραφίες της-ιδίως με εκείνες στην παραλία- και έχει αφήσει ολόκληρη την κοινότητα του instagram να παραληρεί.

Φυσικά όπως προείπαμε, η Δέσποινα ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα γυμναστικής της και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παραμένει μια κούκλα. Αν μας ρωτάς, το σώμα της μπορεί να το ζηλέψουν πολλές εκεί έξω.

Μη νομίζεις όμως ότι είναι εύκολη υπόθεση αυτή της γυμναστικής. Η ομορφιά θέλει θυσίες και όπως όλα δείχνουν η Δέσποινα θυσιάζεται για αυτήν. Συγκεκριμένα σε πρόσφατη ανάρτησή της στα social media αποδεικνύει ότι η ρόδα-το όργανο γυμναστικής- δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμη. Παρά το καλοδιατηρημένο της κορμί, η σημερινή προσπάθειά της για να παραμείνει fit... «απέτυχε», όπως αναφέρει όμως και εκείνη στη λεζάντα χαριτολογώντας δεν τα καταφέρνει και πάντα.

Υ.Γ: Εμείς πάντως της βγάζουμε το καπέλο και... ρόδα δε μπορούμε να κάνουμε.

https://www.instagram.com/p/CFPEglnJVUL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading