H αλλαγή που δεν πρόσεξες στην εξωτερική εμφάνιση του πρίγκιπα Harry στις ΗΠΑ

Πατούλια Κατερίνα
H αλλαγή που δεν πρόσεξες στην εξωτερική εμφάνιση του πρίγκιπα Harry στις ΗΠΑ

O πρίγκιπας άλλαξε και πολύ μας αρέσει

Έχουν περάσει έξι μήνες από την ολοκλήρωση του Megxit και η εμπειρία του πρίγκιπα Harry από τις ΗΠΑ, είχε μπόλικη καραντίνα, πολλά zoom calls και ακόμα πιο πολλές φιλανθρωπικές δράσεις.

Και είναι αλήθεια πως δεν έχουμε δει τον πρίγκιπα επίσημα κάπου και κάπως μας έχει κοστίσει το γεγονός πως οι Sussexes ούτε Instagram account διαθέτουν πια, ούτε επίσημες εμφανίσεις κάνουν.

Κι όμως, ο Harry, στο νέο του βίντεο για την ενίσχυση του Trailwalker Relay,που σκοπό έχει να συγκεντρώσει χρήματα για όσους έχουν πληγεί από την πανδημία, μας έδειξε το ανανεωμένο του λουκ.

Ο Harry διαθέτει πια πολύ κοντά κομμένα μαλλιά και ελαφρώς πιο μακρύ μούσι, κάτι που οι χρήστες του Youtube και του Twitter έσπευσαν να σχολιάσουν.

«Με τον covid19, ο κόσμος έχει να αντιμετωπίσει μια νέα δοκιμασία, τέτοια που είναι καταστροφική», τόνισε ο Harry από το Montecito της Santa Barbara στην California.

Εξάλλου και η αλλαγή που έκανε η Meghan Markle στα μαλλιά της εν μέσω πανδημίας είναι ανάλογη. Η Meghan από τότε που έφυγε από την Βρετανία έχει μακρύνει πολύ τα μαλλιά της.



Δες την αλλαγή του Harry στο παρακάτω βίντεο.