H ηθοποιός μίλησε για τη σχέση με τον πρώην της: «Δεν είναι όλες οι μέρες καλές»

Πατούλια Κατερίνα
H ηθοποιός μίλησε για τη σχέση με τον πρώην της: «Δεν είναι όλες οι μέρες καλές»

«Το διαζύγιό μας είναι καλύτερο από το γάμο μας»

Η ανακοίνωση του διαζυγίου της ηθοποιού το 2016, ήταν από τις πιο πρωτότυπες και ο πολιτισμός με τον οποίο οι δύο πρώην πια χειρίζονται τη σχέση τους, παράδειγμα προς μίμηση.

Σε νέα της συνέντευξη βέβαια, η ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν είναι πάντα όλα όσο ρόδινα φαίνονται, τονίζοντας:

«Ο γάμος μας έχει τελειώσει αλλά εμείς παραμένουμε οικογένεια. Έτσι θα είναι για πάντα. Κάποιες μέρες δεν είναι όσο καλές φαίνονται, έχουμε καλές μέρες και κακές αλλά νομίζω πως ο σκοπός μας είναι κοινός κι αυτός είναι το καλό των παιδιών μας».



Όλα αυτά τα αποκάλυψε η 47χρονη Gwyneth Paltrow στο σόου της Drew Barrymore για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της Chris Martin.
Paltrow και Martin έμειναν παντρεμένοι δώδεκα ολόκληρα χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί τον 14χρονο σήμερα Moses και την 16χρονη Apple.
«Υπάρχει μια ιδέα πως επειδή χωρίζουμε με έναν άνθρωπο δεν θα αγαπάμε πια σε αυτόν, τα πράγματα που αγαπούσαμε αλλά δεν είναι αλήθεια, το διαζύγιό μου και η σχέση με τον Chris είναι καλύτερη από τον γάμο μας, αν είσαι γενναίος και πάρεις την ευθύνη για το δικό σου μισό και για το δικό σου τραύμα, θα μάθεις και να επουλώνεις τις πληγές σου.
Προσπάθησα πολύ να μην αφήσω τραύμα στα παιδιά, αποφασίσαμε με τον Κρις αυτά να έρχονται πάντα πρώτα και αυτό είναι δύσκολο γιατί πολλές φορές δεν θέλεις να είσαι με τον άνθρωπο με τον οποίο παίρνεις διαζύγιο αλλά έχεις υποσχεθεί να τρως οικογενειακά. Αλλά παίρνεις μια βαθιά ανάσα, κοιτάζεις τον άλλο άνθρωπο κατάματα, χαμογελάς και αγκαλιάζεσαι και θυμάσαι τη νέα σχέση που προσπαθείς να δημιουργήσεις.