Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ανέβασε σε insta story την Βίκυ Καγιά

Ανθία Φιλιππή
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ανέβασε σε insta story την Βίκυ Καγιά

Είναι αυτό το story η ένδειξη της λήξης μιας κόντρας;

Δύο είναι οι εντυπωσιακές κυρίες του τηλεοπτικού μας δέκτη τις τελευταίες ημέρες και φυσικά μιλάμε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Βίκυ Καγιά. Πόσες πανέμορφες μπορεί να αντέξει ένα πλατό όμως; Οι δυο τους πια δε βρίσκονται κάτω από την ίδια «στέγη» και φυσικά ο λόγος δεν είναι η τεράστια γοητεία τους που δε χωρά στα ίδια πλάνα, αλλά οι φωτιές που είχαν ανάψει από τις διαφωνίες και τις κόντρες τους στο Greece's Next Top Model.

Η Βίκυ εξακολουθεί να κρατά τη θέση της στο GNTM ενώ η Ηλιάνα κάνει τα πρώτα βήματα στην παρουσίαση με την εκπομπή της «Pop Up». Παρ' ότι βρίσκονται σε απόσταση αυτή η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα ακόμη καλά κρατεί, κάτι αναπάντεχο όμως που είδαμε σήμερα, ίσως και να σηματοδοτεί τη λήξη μιας... «αιώνιας» κόντρας.

Τα δύο κορίτσια είχαν πολλά να χωρίσουν φαίνεται και ναι, η κόντρα τους είχε γίνει αντιληπτή από το κοινό. Λίγο οι αναφορές σε καυγάδες του παρελθόντος, λίγο οι φανερές κόντρες που υπήρξαν στο περσινό GNTM μας άνοιξαν τα μάτια, άλλωστε δε θέλει και πολύ να καταλάβεις ότι δύο άνθρωποι ίσως και να μην ταιριάζουν, δεν είναι δα και τόσο κακό. Πάντως, να σου πούμε σε αυτό το σημείο ότι οι υπόλοιποι κριτές του GNTM δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την Ηλιάνα και μάλιστα της ευχήθηκαν για το νέο της ξεκίνημα.

Αναφορές στα social media καταλαβαίνεις ότι δεν υπήρχαν... ούτε κατά διάνοια! Κοίτα να δεις όμως που τώρα κάτι άλλαξε ή τουλάχιστον το ελπίζουμε. Αφορμή να δούμε το όνομα της Βίκυς στο προφίλ της Ηλιάνας στάθηκε ένα σατιρικό video από το Luben. Και κάπως έτσι «ήρθαν» και πάλι κοντά. Στο αστείο video του Luben η Ηλιάνα περνά από audition και περπατά γεμάτη αυτοπεποίθηση μπροστά από τη νέα κριτική επιτροπή του GNTM. Τότε είναι που όλοι εκστασιάζονται και αν μας ρωτάς, το concept του video είναι ιδιοφυές. Λοιπόν, άρεσε και στην Ηλιάνα και το ανέβασε στα insta stories της κάνοντας mention τους κριτές. Χωρίς δισταγμό να σου πούμε ότι τάγκαρε και την Βίκυ και μάλιστα πρώτη- πρώτη. Χμμ... Λες να τα βρήκαν; Λες η κόντρα τους να ανήκει πια στο παρελθόν; Πάντως για τα μάτια του κόσμου δε μπορεί να είναι, αφού σε προηγούμενα posts δεν ανέφερε το όνομά της.

Παρεμπιπτόντως, αφού είσαι εδώ δες και την... audition της Ηλιάνας.