Βίκυ Καγιά: Αγνώριστη το 1997 σε διαφήμιση της αγαπημένης σου γκοφρέτας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Βίκυ Καγιά: Αγνώριστη το 1997 σε διαφήμιση της αγαπημένης σου γκοφρέτας

Ήταν μόλις 19 ετών

Η Βίκυ Καγιά είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της ελληνικής showbiz με μεγάλη καριέρα στην πλάτη της, αξιοζήλευτες δουλειές, αλλά και καριέρα στο εξωτερικό. Έχει ξεκινήσει το modelling από τα 14 της χρόνια και μέχρι σήμερα που μιλάμε, είναι ένα top καταξιωμένα μοντέλα της Ελλάδας. Στα 42 της αυτή τη στιγμή, εξακολουθεί να διαθέτει ένα άψογο κορμί ακόμη και μετά από δύο εγκυμοσύνες, ενώ κάθε της φωτογραφία στο Instagram συγκεντρώνει άπειρα σχόλια θαυμασμού.

Τη θυμάσαι όμως καθόλου σε μικρότερη ηλικία; Μέσα στην καραντίνα είχε ανεβάσει μια φωτογραφία της με τον Σάκη Ρουβά από κοινή τους φωτογράφιση, όταν εκείνη ήταν ακόμη 15-16 ετών και ήταν πραγματικά μια κούκλα. Υπάρχει όμως μια της διαφήμιση την οποία σίγουρα δεν θυμάσαι. Το 1997, η Βίκυ Καγιά ήταν μόλις 19 ετών και είχε κάνει διαφημιστικό για μία από τις αγαπημένες σου γκοφρέτες.

Σίγουρα είναι πολύ μικρή και ελάχιστα χρόνια στον χώρο του modelling όμως αν τη δεις αναγνωρίζεις πως είναι η Βίκυ Καγιά. Έχει αλλάξει αρκετά από τότε, όχι όμως τόσο σε σημείο που να αναρωτιέσαι ποια είναι αυτή. Στα 19 της η Βίκυ ήταν ένα φρέσκο και γλυκύτατο κορίτσι και όπως τη βλέπουμε σιγουρευόμαστε για ακόμη μια φορά με ποιον μοιάζει η κόρη της Bianca. Μπορεί ο Κάρολος να είναι ίδιος ο σύζυγός της, η Bianca όμως είναι κλώνος της Βίκυς Καγιά.

Αν λοιπόν αναρωτιέσαι πως θα είναι σε λίγα χρόνια η κόρη της, δεν έχεις παρά να δεις το διαφημιστικό παρακάτω.