Harry και Meghan βάζουν κάμερες στο σπίτι τους για το πρώτο ριάλιτι στο Netflix

Πατούλια Κατερίνα
Harry και Meghan βάζουν κάμερες στο σπίτι τους για το πρώτο ριάλιτι στο Netflix

Τις κάμερες δεν ήθελαν, τις κάμερες προσκάλεσαν

Θυμάσαι που οι μηνύσεις του πρίγκιπα Harry στο Λονδίνο ήταν κατά των παπαράτσι που είχαν στείλει μέχρι και drone έξω από το Frogmore Cottage;

Φαίνεται πως στο Los Angeles και συγκεκριμένα στην Santa Barbara που βρίσκεται το νέο του σπίτι με την Meghan Markle, ο Harry ξεπέρασε τον φόβο για τις κάμερες και το πρώτο πρότζεκτ με το Netflix θα είναι ένα ριάλιτι.

Οι κάμερες θα παρακολουθούν τον πρίγκιπα και την 39χρονη αγαπημένη του για τρεις ολόκληρους μήνες παντού αλλά η πηγή που έκανε γνωστή την είδηση επιμένει πως δεν μιλάμε για ριάλιτι τύπου Big Brother αλλά για ένα ριάλιτι που θα επικεντρωθεί στην φιλανθρωπική δουλειά των Sussexes.

Το ριάλιτι θα είναι το πρώτο πρότζεκτ από την συμφωνία του Harry και της Meghan με το Netflix που τους χάρισε 112 εκατομμύρια δολάρια.

Η Sun πάντως τονίζει πως ενώ ο πρίγκιπας ήθελε να επικεντρωθεί σε ντοκιμαντέρ για το περιβάλλον και την φτώχια, το Netflix ήθελε κάτι που να μας βάλει στην ζωή του royal ζευγαριού.

Η Meghan πάντως, όπως τονίζει η πηγή, θέλει ο κόσμος να δει τον αληθινό της εαυτό.

Από το Netflix πάντως επισημαίνεται πως το ζευγάρι έχει ήδη μια σειρά από πρότζεκτς προς υλοποίηση με μια σειρά ντοκιμαντέρ για την φύση και μια animated σειρά που θα γιορτάζεται η γυναικεία φύση.