Η αρνητική διάκριση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle που δεν περιμέναμε

Πατούλια Κατερίνα
Η αρνητική διάκριση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle που δεν περιμέναμε

Να και κάτι που δεν περιμέναμε

Μπορεί η φιλανθρωπική δράση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle να βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο, ακόμα και μετά την μετακόμισή τους στο Los Angeles, υπάρχει όμως μια λίστα στην οποία βρέθηκαν τελευταίοι και καταϊδρωμένοι.

Η SaveonEnergy, έβαλε τους royals στο μικροσκόπιο και δημοσίευσε έρευνα για το πώς και πόσο η βασιλική οικογένεια προστατεύει το περιβάλλον.

Σύμφωνα με το σύστημα βαθμών της εν λόγω έρευνας, τα ιδιωτικά αεροπλάνα που χρησιμοποίησε πολύ ο Harry και η Meghan μέσα στη χρονιά που πέρασε, ευθύνονται για την τελευταία θέση στη λίστα αυτή.

Με διαφορά από τους υπόλοιπους και με έντονη δράση για την προστασία του περιβάλλοντος, ο πρίγκιπας Κάρολος βρέθηκε στην κορυφή της λίστας αυτής με 156 βαθμούς ενώ δεύτερη ήταν η σύζυγός του Καμίλα με 84 βαθμούς.



Το μεγαλύτερο μέρος των θετικών βαθμών για την Meghan ήρθε από τις επιλογές της στην μόδα, προτιμώντας φίρμες όπως oι Stella McCartney, Rothy, Veja και Millie. Δυστυχώς, οι μετακινήσεις των Sussexes με ιδιωτικά jets στο τελευταίο επίσημο ταξίδι τους ως royals στην Νότιο Αφρική, τους κόστισε πολύ.

Η Ελισάβετ πάντως ήταν πέμπτη στη λίστα, στην μέση ακριβώς.