Kim Kardashian- Kanye West: Πιο χαρούμενοι από ποτέ στις διακοπές τους

Kim Kardashian- Kanye West: Πιο χαρούμενοι από ποτέ στις διακοπές τους

Περνάνε καλά και τίποτα δε μπορεί να χαλάσει αυτή τη διάθεση.

Με άκρως ανεβασμένη διάθεση και ποιο αγαπημένοι από κάθε άλλη φορά, η Kim και ο Kanye απολαμβάνουν τις οικογενειακές στιγμές τους μακρυά από τη βαβούρα του κόσμου. Η νέες φωτογραφίες που μόλις δημοσίευσε η Kim αποδεικνύουν ότι είναι περνάνε πιο όμορφα από ποτέ.

Η 39χρονη επικεντρώνεται στην οικογένειά της, στα παιδιά και στον άντρα της και, τι καλύτερο από μερικές ξέγνοιαστε ημέρες διακοπών; Έτσι μάλλον το σκέφτηκαν και εκείνοι και βρέθηκαν στον Άγιο Δομίνικο για τις οικογενειακές του διακοπές.

Επειδή όμως σίγουρα μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις, η Kim απαθανάτισε τις στιγμές τους καθώς απολάμβαναν το δείπνο τους και τις πόσταρε στο instagram. Φυσικά η influencer είναι chic και πιο όμορφη από ποτέ, τραβώντας όλα τα φώτα πάνω της, εκείνος όμως που κλέβει την παράσταση στη φωτογραφία είναι ο γιος της Saint ο οποίος προσπαθεί με χάρη να σκαρφαλώσει και να γατζωθεί πάνω στη μαμά του.

Ο Kanye από την άλλη, φορά ένα φούτερ με κόκκινες, μπλε και λευκές αποχρώσεις και απολαμβάνει τις ευχάριστες οικογενειακές στιγμές. Δες στη gallery τις φωτογραφίες που ανέβασε η Kim στο instagram και ενθουσίασε τους followers της αφού συγκέντρωσε περισσότερα από 2 εκατομμύρια likes.