George-Amal Clooney: Aνοίγει ξανά πληττόμενο θέατρο χάρη στη δωρεά τους

Ανθία Φιλιππή
George-Amal Clooney: Aνοίγει ξανά πληττόμενο θέατρο χάρη στη δωρεά τους

Ένα θέατρο ανοίγει ξανά χάρη στην γενναιόδωρη κίνηση του ζευγαριού.

Και εκεί που βρίσκεις αδιέξοδο εμφανίζεται από το πουθενά ο George Clooney με τη σύζυγό του και δίνουν μια... νέα ευκαιρία, ή αλλιώς μια νέα ζωή στο θέατρό σου. Τι έκαναν; Μια γενναιόδωρη δωρεά στο θέατρο- που βρίσκεται κοντά στο αρχοντικό τους αξίας 12 εκατομμυρίων δολαρίων στο Berkshir- με σκοπό φυσικά την αναστήλωσή του. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι δε μιλάμε για μια ασήμαντη κίνηση αλλά για μια ευκαιρία για ένα νέο και, φρέσκο ξεκίνημα.

Ο λόγος για το θέατρο «The Mill at Sonning» το οποίο πρόκειται να ανοίξει εκ νέου τις πόρτες του στις 30 Οκτωβρίου. Το «The Mill» αντιμετώπισε προβλήματα εν μέσω καραντίνας-όπως χιλιάδες επιχειρήσεις- και αναγκάστηκε να κλείσει λόγω COVID-19. Τα ευχάριστα όμως έφερε ο George και η Amal Clooney με την γενναιόδωρη πράξη τους.



Μετά από εννέα μήνες αδράνειας, το «The Mill at Sonning», το μοναδικό dinner theater του Ηνωμένου Βασιλείου, πρόκειται να ανοίξει εκ νέου στις 30 Οκτωβρίου για μια χειμερινή περίοδο προσφέροντας στο κοινό εμπειρίες κωμωδίας, μαγείας, καμπαρέ και θεατρικών παραστάσεων.

Η «συντήρηση» και υπόσταση φυσικά του χώρου εν μέσω καραντίνας ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Το «The Mill» όσο παρέμεινε ανοιχτό είχε περιορισμένα καθίσματα και συγκεκριμένα μπορούσε να λειτουργήσει μόνο το εστιατόριό του και αυτό χάρη στη βοήθεια των υποστηρικτών του χώρου.

https://www.instagram.com/p/B-E3faLgiE1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ωστόσο, έπειτα από την γενναιόδωρη κίνηση του George Clooney και της συζύγου του, το «The Mill» θα ανοίξει ξανά με πολύ μειωμένη όμως χωρητικότητα όπως αναφέρει η DailyMail. Με το όριο των 70 πελατών για δείπνο- τηρώντας πάντα τις αποστάσεις- η διεύθυνση έχει βρει έξυπνους τρόπους για να «γεμίσει τα κενά». Οι χώροι των θεάτρων περνούν τεράστια κρίση και οι κανονισμοί που επιβάλλονται είναι αρκετά αυστηροί, ωστόσο ο χώρος θα επαναλειτουργήσει και μάλιστα πρόκειται πολύ σύντομα να ανακοινώσει όλες τις εσωτερικές του θεατρικές παραγωγές για το 2021.