Τι αποκάλυψε η Κάτια Ζυγούλη πως κάνει με τον Σάκη για να νικήσει τη ρουτίνα

Τι αποκάλυψε η Κάτια Ζυγούλη πως κάνει με τον Σάκη για να νικήσει τη ρουτίνα

H Kάτια αποκάλυψε τι κάνει με τον Σάκη 

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό BEAUTE έδωσε η Κάτια Ζυγούλη, προδίδοντας ανάμεσα σε άλλα τι κάνει για να διατηρεί τη σχέση της με τον Σάκη Ρουβά ζωντανή, διαλύοντας την ρουτίνα της καθημερινότας.

Αρχικά, η Κάτια εξήγησε τι ακριβώς κάνει για να έχει ισορροπία σε όλους τους ρόλους που έχει στη ζωή της:

«Απλώς επιλέγω που θα κάνω έκπτωση στην κάθε μέρα. Αν πρέπει να εστιάσω στη δουλειά και από τη δική μου αφοσίωση εξαρτάται το αποτέλεσμα όλης της ομάδας, θα επιλέξω να δώσω την ενέργειά μου εκεί και θα προσπαθήσω την επόμενη μέρα να γυρίσω πιο νωρίς και να φροντίσω την οικογένεια.

Θέλω να είμαι και η τέλεια μάνα, αλλά έχω αποφασίσει ότι δεν μπορείς να είσαι κάθε μέρα σε όλους τους ρόλους σου άψογη. Κάποια στιγμή θα αφήσεις τα παιδιά σου και θα δώσεις την ενέργειά σου στο σύντροφό σου, γιατί είναι και αυτός εκεί. Είναι θέμα επιλογής της κάθε ημέρας. Είχα μια μητέρα που ήταν παρούσα στο σπίτι και αυτό θέλω να είμαι και εγώ».




Όσο για την σχέση με τον Σάκη, υπάρχει κάτι που γίνεται ανάμεσα στο ζευγάρι, ακόμα κι όταν δεν υπάρχει χρόνος για μια έξοδο μόνο για τους δύο τους:

«Είμαστε πολύ κοντά με τον Σάκη, αλλά κι αυτό θέλει δουλειά. Προσπαθούμε να βρίσκουμε κάτι να κάνουμε οι δυο μας. Αν δεν μπορούμε να βγούμε έξω μαζί, μπορεί να σηκωθούμε νωρίς, πριν ξυπνήσουν τα παιδιά και να πάμε για περπάτημα οι δυο μας. Κάνουμε και μια ζωή σχεδόν αγροτική, καλλιεργούμε ντομάτες έχουμε κότες… Είναι πολύ θεραπευτικό να έχεις επαφή με τη φύση».

Είναι όμως ο Σάκης καλός μπαμπάς; Η απάντηση της Κάτιας είναι αποστομωτική:

«Αυτό μπορεί να αλλάζει κάθε σεζόν. Όταν δουλεύει όλη μέρα και το βράδυ, δεν γίνεται. Όταν όμως δεν δουλεύει είναι απόλυτα παρών και πάρα πολύ υποστηρικτικός σε μένα και τα παιδιά».