Το Καφέ της Χαράς: Ο Πώποτας ερωτεύτηκε και το Twitter έκανε πάρτι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το Καφέ της Χαράς: Ο Πώποτας ερωτεύτηκε και το Twitter έκανε πάρτι

Μα που είναι πια η Χαρά;

Εχθές παρακολουθήσαμε το 16ο επεισόδιο του Καφέ της Χαράς, και ακόμη δεν έχουμε δει την Χαρά να επιστρέφει. Κι ενώ αυτό κάπως μας στεναχωρεί, ένας νέος έρωτας γεννιέται στο Κολοκοτρωνίτσι. Και όχι δεν αναφερόμαστε στον έρωτα της Βάλιας με τον πάτερ Δημήτριο. Γιατί μπορεί ο Μάνος να την αγαπάει και να είναι ερωτευμένος μαζί της, εκείνη όμως προσπαθεί να θάψει τα συναισθήματά της αυτά και κάπως έτσι επενδύει στον νέο παπά.

Ωστόσο δεν είναι αυτό το νέο ζευγάρι στο Κολοκοτρωνίτσι. Ο Περίανδρος Πώποτας, ο πρώην δήμαρχος του Κολοκοτρωνιτσίου, αλλά πάντα άρχοντας του χωριού, φαίνεται πως μαγεύτηκε από τον σκληρό χαρακτήρα της Στέλλας και έχει αρχίσει να την ερωτεύεται. Κάπως έτσι άλλωστε δεν ξεκίνησε και το story με τη Χαρά;

Ο Περίανδρος πληροφορήθηκε πως η Στέλλα σε κάθε ρεπό της τρέχει γύρω από το σπίτι της για να γυμνάζεται, και φυσικά η πρώτη του κίνηση ήταν να αγοράσει καινούργιες φόρμες. Πώς άλλωστε θα εντυπωσίαζε τη Στέλλα που όλως τυχαίως θα συναντούσε στο τρέξιμο; Η πρώτη του απόπειρα βέβαια δεν στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, αφού δεν πέτυχε τη Στέλλα, αλλά τον Μάνο με τη Βάλια να φιλιούνται για δεύτερη φορά.

Στη συνέχεια όμως σκέφτηκε άλλο τρόπο να την πλησιάσει και να τη «σώσει» από το κακοποιό στοιχείο Σταύρακα, τον οποίο ο ίδιος έβαλε να φοβερίσει τη Στέλλα. Κι εκεί που όρμησε να τη σώσει για να την εντυπωσιάσει, το λουμπάγκο του χτύπησε την πόρτα και δυστυχώς, η επιχείρηση διάσωσης στέφθηκε από απόλυτη αποτυχία.

Το Twitter βέβαια δεν άφησε ασχολίαστο τον νέο έρωτα του Περίανδρου. Και μπορεί χθες να μην το ανέφεραν πολύ, όμως η πλειοψηφία είναι #teamΧαρά. Δες στη gallery που ακολουθεί τα tweets.