Η δήλωση γνωστού ηθοποιού για τη σχέση Pitt – Aniston δικαίωσε τον πλανήτη

Η δήλωση γνωστού ηθοποιού για τη σχέση Pitt – Aniston δικαίωσε τον πλανήτη

Μήπως, τελικά, δεν ήταν ιδέα μας;

Το όλο θέμα με την Jennifer Aniston και τον Brad Pitt κρατάει πολλά χρόνια. Για την ακρίβεια, όταν τους είδαμε να μοιράζονται την ίδια σκηνή στο σετ των Friends με εκείνον να υποδύεται έναν χαρακτήρα -πρώην συμμαθητή της Rachel- που τη μισούσε κι εκείνη αρχικά την εκστασιασμένη μαζί του φίλη της Monica. Κανείς δεν μπορούσε τότε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε στη συνέχεια και πόσα μας επιφύλασσαν.

Οι δυο ηθοποιοί παντρεύτηκαν, έδειχναν να περνάνε καλά, ώσπου έφτασε το Mr. & Mrs. Smith και λίγους μήνες μετά αρχίσαμε να ακούμε για τη σχέση του με την Angelina Jolie. Αφότου μετά από χρόνια έκλεισε και αυτό το κομμάτι της ζωής του αφήνοντας σε εκκρεμότητα δικαστικές διαμάχες, συνέβη ένα πρώτο reunion με την Aniston στο red carpet των SAG Awards αφήνοντας τον πλανήτη σε ξέφρενο ενθουσιασμό.

Τον προηγούμενο, ωστόσο, μήνα, οι δυο τους και ο Matthew McConaughey βρέθηκαν σε μία ψηφιακή ανάγνωση του Fast Times at Ridgemont High και όσοι το παρακολούθησαν μιλούσαν για ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα μεταξύ Jen και Brad. Όπως κάθε φορά, έτσι και τότε υπήρξε κάτι περαιτέρω και όλα έδειχναν ότι απλώς θα μείνει πάλι το κοινό να φαίνεται σαν να ψάχνει να βρει από κάπου να πιαστεί. Αλλά αυτό άλλαξε.

Ο McConaughey που ήταν μαζί τους στο event μίλησε στο Watch What Happens Live with Andy Cohen και, όταν ερωτήθηκε από το κοινό αν μπορούσε να νιώσει σεξουαλική ένταση μεταξύ των διάσημων πρώην, εκείνος δεν το παραδέχτηκε απλά.

«Αν μπορούσα να το νιώσω από την οθόνη; (Ήταν) τόσο προφανής», είπε.