Olivia Colman: Η «βασίλισσα» είναι στην Ελλάδα και η εικόνα της εντυπωσιάζει

Πατούλια Κατερίνα
Olivia Colman: Η «βασίλισσα» είναι στην Ελλάδα και η εικόνα της εντυπωσιάζει

Στις Σπέτσες και μάλιστα πιο fit από ποτέ 

Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να σώσει το 2020, είναι σίγουρα η τέταρτη σεζόν της σειράς The Crown. Κι αν υπάρχει μία ηθοποιός που μπορεί να μας συγκλονίσει είναι η Olivia Colman, η βασίλισσα Ελισάβετ της σειράς του Netflix.

Έλα όμως που έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε στη χώρα μας και συγκεκριμένα στις Σπέτσες, την ίδια τη «βασίλισσα» άκα Olivia Colman και να έχουμε και τις πρώτες πόζες της ηθοποιού από τις Σπέτσες στις οποίες βρίσκεται.

Η 46χρονη πολυβραβευμένη ηθοποιός, είναι στις Σπέτσες όπως και άλλοι αστέρες του Hollywood (Dakota Johnson Paul Mescal, Maggie Gyllenhaal) είναι στο ελληνικό νησί για τα γυρίσματα της ταινίας «The Lost Daughter», βασισμένη σε μια από τις καλύτερες νουβέλες, που ίσως και να έχεις διαβάσει. Η δραματική ταινία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Elena Ferrante και θα κυκλοφορήσει το 2021, αν όλα πάνε καλά με την πανδημία.

Ο φακός εντόπισε την Colman πιο fit και αδύνατην από ποτέ με τζιν παντελόνι και λευκό τοπ και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε από τη μεγάλη αλλαγή στην εικόνα της δημοφιλούς ηθοποιού.

Δες τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery και θυμήσου το trailer για τη νέα σεζόν του Crown που θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου.