Η ανατροπή στην αποχώρηση του GNTM 3: Αυτή είναι η τελική δεκάδα

Η ανατροπή στην αποχώρηση του GNTM 3: Αυτή είναι η τελική δεκάδα

Η δοκιμασία για την τελική δεκάδα έφερε ανατροπές.

Μετά την αποχώρηση του Emmanuel από το διαγωνισμό, η νέα μέρα στο GNTM 3 βρίσκει τα μέλη της ομάδας των «campaign» αρκετά απογοητευμένα. Κανένας δεν μπορεί να προβλέψει τις εξελίξεις και ναι, κανένα από τα παιδιά του διαγωνισμού δεν μπορεί να νιώθει σίγουρο για την παραμονή του στο σπίτι του Greece’s Next Top Model.

Οι εξελίξεις στο πλατό δεν ήταν σίγουρα προβλέψιμες. Οι κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρης Σκουλός, υποδέχθηκαν τα μοντέλα και οι κριτικές τους είναι για μία ακόμα φορά άκρως ανατρεπτική. Άραγε ποιος θα φύγει πριν τη δεκάδα;

Η δοκιμασία σήμερα έπρεπε να βρει διαγωνιζόμενους να πατούν γερά στα πόδια τους και αυτό δυστυχώς δεν ισχύει για όλους. Βέβαια, είναι γεγονός ότι έχουμε πια φτάσει στην τελική δεκάδα, οπότε οι αποχωρίσεις είναι αναμενόμενες. Αγόρια και κορίτσια ξεπέρασαν τους εαυτούς τους και ιδίως τα κορίτσια που μέχρι στιγμής δεν απέδιδαν στις δοκιμασίες. Η καλύτερη φωτογραφία στο σημερινό πλατό που «απογείωσε» το σημερινό concept ήταν εκείνη της Μαριαγάπης και οι αντιδράσεις πρέπει να μάθεις ήταν έντονες.



Το «campaign» έφτασε στις χειρότερες φωτογραφίες, υποψήφιες προς αποχώρηση. Αιμιλιάνο, Ηρακλής και Σήφης έγιναν έξαλλοι με την εξέλιξη που πήρε το παιχνίδι αλλά και με τη θέση που βρέθηκε η ομάδα του, παρ’ όλα αυτά... έτσι είναι το GNTM 3. Η ομάδα τους αποδεκατίστηκε και εκείνος που φεύγει απόψε είναι ο Ηρακλής. Η φωτογράφισή του δεν ήταν καλή, η πόζα του αδύναμη και τελικά η πορεία στο παιχνίδι του GNTM μόλις τελείωσε.