Η star έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το σκάνδαλο με τον παντρεμένο ηθοποιό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η star έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το σκάνδαλο με τον παντρεμένο ηθοποιό

Και την είδαμε με έναν άλλον άντρα αυτή τη φορά

Ο προηγούμενος μήνας για το Hollywood ήταν κάπως περίεργος. Συνέβησαν πολλά πράγματα και το κυριότερο από αυτά ήταν οι φωτογραφίες στις οποίες απαθανατίστηκε η διάσημη ηθοποιός με τον συμπρωταγωνιστή της, ο οποίος είναι και παντρεμένος. Σε περίπτωση που δεν έχεις δει τι συνέβη, η νεαρή ηθοποιός εθεάθη σε τρυφερά τετ-α-τετ μαζί του, παρά το γεγονός πως εκείνος είναι παντρεμένος.

Όπως αντιλαμβάνεσαι αυτή η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου σε χρόνο dt, ενώ κυκλοφόρησε και δημοσίευμα που ήθελε τους δύο stars να βρίσκονται αντιμέτωποι με τον νόμο στην Ιταλία, αφού απαθανατίστηκαν στη Ρώμη να οδηγούν μαζί ένα scooter και να βρίσκονται σε τρυφερά τετ-α-τετ χωρίς να φορούν μάσκα, όπως επιβάλλεται.

Η νεαρή ηθοποιός έκανε την πρώτη εμφάνισή της μετά από αυτό το σκάνδαλο, με τον φακό να την απαθανατίζει με έναν άλλο άντρα. Η Lily James προσπάθησε να περάσει όσο το δυνατόν πιο απαρατήρητη μπορούσε, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε και ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε έξω για δείπνο στο Λονδίνο να μπαίνει στο ελληνικό εστιατόριο Lemonia, στο Primrose Hill.

Η 31χρονη ηθοποιός απαθανατίστηκε να φτάνει στο εστιατόριο παρέα με τον επί χρόνια φίλο της Dominic Cooper, ενώ μερικές ημέρες νωρίτερα έγινε γνωστό από δημοσιεύματα πως ήρθε πιο κοντά με τον επίσης παντρεμένο συμπρωταγωνιστή της Armie Hammer. Δεν έχουμε καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει με εκείνη και με τους παντρεμένους συμπρωταγωνιστές της, ωστόσο στην έξοδό της αυτή προσπάθησε να διατηρήσει όσο το δυνατόν χαμηλότερο προφίλ γινόταν.

Ε, και δεν την αδικούμε με όλα αυτά που συνέβησαν. Ελπίζουμε πάντως και οι δύο περιπτώσεις να ήταν απλά μια παρεξήγηση και να μην τρέχει τίποτα περισσότερο.