Άσχημα νέα για την Kim Cattrall. Τι συνέβη;

Άσχημα νέα για την Kim Cattrall. Τι συνέβη;

Μάλλον δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για τη διάσημη ηθοποιό!

Τη γνωρίσαμε ως τη σέξι και ανατρεπτική Samantha Jones στο λατρεμένο Sex and The City. Ένας ρόλος και φυσικά μία σειρά που έμειναν στην ιστορία, μιας και υπάρχουν ελάχιστες γυναίκες που δεν την έχουν παρακολουθήσει και δεν έχουν αγαπήσει την απελευθερωμένη ηρωίδα -τώρα με το lockdown δεν θα ήταν κακή μία επανάληψη-.

Αναφερόμαστε φυσικά στην Kim Cattrall, η οποία συνεχίζει να διαθέτει το ταπεραμέντο και το sex appeal που είχε προ 20ετίας. H 64χρονη ηθοποιός μάλιστα, βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο για τη διαμάχη της με την πάλαι ποτέ συμπρωταγωνίστριά της Sarah Jessica Parker, για την οποία είχε μόνο άσχημα λόγια να πει.

Όπως ήταν φυσικό η SJP απάντησε στις κατηγορίες της, οι άλλες δύο πρωταγωνίστριες - Kristin Davis και Cynthia Nixon πήραν θέση υπέρ της και κάπως έτσι, απογοήτευσαν όλες εμάς τις ορκισμένες φανς της σειράς.

giphy 1

Παρόλα αυτά η Kim δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια, μιας και εδώ και ένα χρόνο πρωταγωνιστεί στην πολύ πετυχημένη σειρά «Filthy Rich» στην οποία υποδύεται μία πλούσια και πετυχημένη γυναίκα που χάνει τον άντρα της σε συντριβή αεροπλάνου.

Παρόλο που τα νούμερα της σειράς είναι ικανοποιητικά, οι ιθύνοντες αποφάσισαν να την κόψουν ξαφνικά έπειτα από μόλις μία σεζόν, αιφνιδιάζοντας τους θαυμαστές της σειράς.

Κρίμα.