The Crown: Κάρολος και Diana ποζάρουν σε περιοδικό αγκαλιά με τον William

Νάνσυ Μητσοστέργιου
The Crown: Κάρολος και Diana ποζάρουν σε περιοδικό αγκαλιά με τον William

Εντάξει, η φωτό απλά μας τρέλανε

Το mood της καραντίνας που έχει τεθεί σε εφαρμογή από χθες είναι ξεκάθαρα το Netflix & chill. Και δεν θα μπορούσε να είναι άλλο όταν σε μία εβδομάδα ακριβώς από σήμερα θα βλέπουμε την τέταρτη σεζόν του Crown. Άραγε ανυπομονείς κι εσύ όσο κι εμείς; Τα trailer που έχουν κυκλοφορήσει έχουν καταφέρει να μας κάνουν να ανατριχιάσουμε, και να περιμένουμε με αγωνία τη στιγμή που θα δούμε τη Diana να μπαίνει στο παλάτι.

Καθώς η βασιλική οικογένεια μπαίνει στη δεκαετία του 1980, οι fans μπορούν να περιμένουν να δουν περισσότερα από την πριγκίπισσα (και τον πρίγκιπα) της Ουαλίας και τη δυναμική της βασίλισσας με την πρωθυπουργό Margaret Thatcher στα επερχόμενα επεισόδια. Οι πρώτες εικόνες με τη Diana και τον Κάρολο έχουν ήδη κυκλοφορήσει και νιώθουμε ήδη πως βιώνουμε μαζί τους τον royal έρωτα. Η Emma Corrin που θα υποδυθεί τη «θλιμμένη πριγκίπισσα» είναι πραγματικά σωσίας της και είμαστε σίγουρες πως το αποτέλεσμα θα είναι αν μη τι άλλο συγκλονιστικό.

Από το πρώτο τρέιλερ κι έπειτα έχουν κυκλοφορήσει κι άλλες φωτογραφίες, με τις κορυφαίες και άκρως συγκλονιστικές να είναι αυτές που η Emma Corrin υποδύεται τη Diana. Ή τουλάχιστον μέχρι πρότινος αυτές μας είχαν συγκλονίσει. Ξαφνικά όμως πέσαμε σε ένα account στο Instagram, fan account του Crown και η φωτό που είδαμε απλά μας άφησε άφωνες.

Κάρολος και Diana (aka Emma Corrin και Josh O'Connor) ποζάρουν για το εξώφυλλο του τότε περιοδικού «Τhe Australian Women’s Weekly» με τον Κάρολο να κρατάει στην αγκαλιά του τον μικρό William. Είναι δυνατόν να μη συγκλονιστείς από αυτή τη φωτογραφία; Και να μη σκεφτείς το πραγματικό τότε ζευγάρι;

Η φωτογραφία αυτή, από όσες έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής είναι ξεκάθαρα η αγαπημένη μας. Την κάνουμε save (και wallpaper μη σου πούμε) και περιμένουμε την πρεμιέρα.