Η δήλωση της μαμάς της Kate δείχνει την πραγματική σχέση των Middletons

Η δήλωση της μαμάς της Kate δείχνει την πραγματική σχέση των Middletons

Τι θα συμβεί λόγω των Χριστουγέννων;

H Kate Middleton ανήκει στις royal favorite του κοινού. Από τότε που για πρώτη φορά έγινε γνωστή η σχέση της με τον πρίγκιπα William, κατευθείαν ο κόσμος τη λάτρεψε. Ήταν το κορίτσι που κέρδισε την καρδιά του μεγάλου γιου της πριγκίπισσας Diana και, παρά τα όποια σκαμπανεβάσματα είχε η σχέση τους τα πρώτα χρόνια, οι δυο τους απέδειξαν ότι αντέχουν και ότι, μάλιστα, ο δεσμός τους είναι πολύ ισχυρός.

Όπως συμβαίνει με όλους τους διάσημους, όμως, έτσι και για τους royals ακούγονται πολλές φορές φήμες περί σύννεφων μεταξύ των μελών. Τη μία, μπορεί να είναι για κάποιο ζευγάρι, την άλλη, για τις συζύγους των αδερφών και η ιστορία συνεχίζεται κατά τον ίδιο τρόπο.




Τώρα, ωστόσο, μπαίνοντας σιγά-σιγά σε mood Χριστουγέννων, νέες πληροφορίες έφτασαν στο προσκήνιο, αφού η Carole Middleton, μαμά της Kate, έγραψε σε post της εταιρείας με είδη πάρτι που έχει ιδρύσει, κάτι με το οποίο δείχνει πόσο κοντά είναι στα εγγόνια της.

«Για εμένα, αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι ότι η οικογένειά μου νιώθει ενωμένη. Κανονικά, αφήνω τα εγγόνια μου να με βοηθήσουν να στολίσω το δέντρο. Αυτόν τον χρόνο, θα τους ζητάω με βίντεο κλήση να αποφασίζουν ποια διακόσμηση πρέπει να πάει πού. Μπορεί να χρειαστεί καλαίσθητη αναδιακόσμηση μετά…»

Η οικογένεια, λοιπόν, τιμάει τόσο πολύ αυτήν την οικογενειακή παράδοση που βρήκε τον τρόπο ακόμα και μέσα στην καραντίνα να τη διατηρήσει.