Έχεις προσέξει πώς φοράει την προστατευτική μάσκα η Kate Middleton;

Έχεις προσέξει πώς φοράει την προστατευτική μάσκα η Kate Middleton;

Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τη Δούκισσα του Cambridge, αλλά δεν παύει να εντυπωσιάζει.

Τα αξεσουάρ μπορούν να αναδείξουν μία εμφάνιση. Αυτό είναι κάτι που γνωρίζουμε καιρό τώρα. Ακόμα και τα πιο απλά ρούχα να φοράς, η κατάλληλη συνοδεία είναι αυτή που θα διαμορφώσει τον τελικό χαρακτήρα του look σου. Σκέψου, για παράδειγμα, μία εντελώς plain εμφάνιση, αποτελούμενη από ένα T-Shirt και ένα παντελόνι. Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, ένα εντυπωσιακό κολιέ, μία chic εσάρπα, μπορεί να το αλλάξει κατευθείαν και να του δώσει άλλον χαρακτήρα. Στην παρούσα φάση, ένα παρόμοιο έργο επιτελεί η προστατευτική μάσκα.

Ο αρχικός και βασικός ρόλος της μάσκας έχει να κάνει με την ασφάλεια και την υπηρέτηση ενός πολύ μεγαλύτερου σκοπού. Γιατί να μην προσπαθήσουμε, όμως, να φέρουμε και λίγο την κατάσταση στα μέτρα μας; Τι εννοούμε. Εφόσον εκ των πραγμάτων η μάσκα είναι -και θα είναι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα- στις ζωές μας, τουλάχιστον μπορούμε να βρούμε τρόπους να κάνουμε τη συμβίωσή της λίγο πιο ευχάριστη. Η Kate Middleton, πάντως, καταλαβαίνει ακριβώς για τι πράγμα μιλάμε.

Η Δούκισσα του Cambridge είναι μία γυναίκα με στυλ. Δεν έχει περιορισμούς στα ρούχα που επιλέγει, υπό την έννοια του ότι θα φορέσει κομμάτια από μεγάλους οίκους μόδας, όπως ο αγαπημένος της, Alexander McQueen, με την ίδια ευκολία που θα επιλέξει τα πολύ προσιτά brands, αυτά στα οποία η μέση γυναίκα έχει πρόσβαση. Αλλά, ακόμα και τότε θα το κάνει με έναν τρόπο low-key, μεν, royal, δε.

https://www.instagram.com/p/CFMJ7VUF3ww/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Το να περιμένει κανείς από τη συγκεκριμένη γυναίκα να μη βρει τρόπο να κάνει την προστατευτική μάσκα μέρος του συνολικού της styling, μάλλον είναι άτοπο. Η Kate, λοιπόν, φοράει με έναν πολύ απλά ιδιαίτερο τρόπο τις μάσκες της, επιλέγοντας να κάνει matching με τα εκάστοτε ρούχα σαν να ήταν δικό τους κομμάτι, με μία προφανή και λίγο πιο girly και παιχνιδιάρικη αδυναμία στο floral pattern. Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, στις εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει πρόσφατα για τα διάφορα δημόσια γεγονότα που βρίσκονται στο πρόγραμμά της έχει εφαρμόσει αυτόν τον άγραφο κανόνα της ξανά ξανά.

Δες επίσης: Τα must ρούχα που θα χρειαστείς για να είσαι πιο παραγωγική στην τηλεργασία