Ο πρίγκιπας Harry αναδείχθηκε ο πιο sexy royal και δεν απορούμε καθόλου

Ο πρίγκιπας Harry αναδείχθηκε ο πιο sexy royal και δεν απορούμε καθόλου

Απλά ουρλιάζουμε από μέσα μας

Λίγες ημέρες πριν αναδείχθηκε από το περιοδικό People ο πιο sexy άντρας για το 2020 με τον John Legend να δίνει τη σκυτάλη στον Michael B Jordan. Και αν νόμιζες πως αυτός ήταν ο μόνος sexy άντρας για φέτος έκανες λάθος. Ο πρίγκιπας Harry είναι αντικειμενικά ένας πολύ όμορφος άντρας, άκρως γοητευτικός και sexy. Δεν τον έλεγαν άδικα άλλωστε το «άτακτο αγόρι» του παλατιού.

Ο πρίγκιπας Harry λοιπόν, ο οποίος πλέον μένει μακριά από τη βασιλική οικογένεια απέκτησε έναν τίτλο αφού η βασίλισσα Ελισάβετ του πήρε το «Αυτού Υψηλότης». Ένα κορυφαίο Αμερικάνικο περιοδικό (θα πάθεις πλάκα μόλις μάθεις ποιο) ανέδειξε τον Harry ως το πιο sexy royal του κόσμου. Ο δούκας του Sussex κέρδισε τον περίβλεπτο αυτόν τίτλο αφού ψηφίστηκε από αναγνώστες του περιοδικού People.

Ο Harry νίκησε τον πρίγκιπα Carl Philip της Σουηδίας, ακόμη και τον αδερφό του - τον πρίγκιπα William. Αυτό το μεγάλο επίτευγμα έρχεται μόλις ένα χρόνο αφότου ψηφίστηκε από το ίδιο περιοδικό ως ο Sexiest Dad Alive. Τα βραβεία έρχονται στο πλαίσιο του ετήσιου τεύχους Sexiest Man Alive του περιοδικού. Εν τω μεταξύ, ο πρίγκιπας Harry δεν έχει ακόμη σχολιάσει τη νέα του διάκριση, αλλά μπορούμε μόνο να φανταστούμε ότι είναι αρκετά κολακευμένος.

Ήταν πράγματι μια ταραχώδης χρονιά για το πρώην ανώτερο μέλος της βασιλικής οικογένειας και αυτό του άξιζε είναι η αλήθεια. Ποιος να του πει τι με τέτοιους τίτλους;