Survivor 4: Θα δούμε τη Μαγγίρα και τη Στικούδη στην ομάδα των Διασήμων;

Survivor 4: Θα δούμε τη Μαγγίρα και τη Στικούδη στην ομάδα των Διασήμων;

Ποιοι είναι οι διάσημοι που έχουν συζητήσει για το Survivor 4;

Πολλά έχουν ακουστεί για τον τέταρτο κύκλο του Survivor 4 αλλά όπως φαίνεται η εταιρεία παραγωγής Accun medya δεν είναι αποφασισμένη να βάλει τα σχέδια της στον «πάγο». Ήδη οι πρώτοι διάσημοι έχουν κάνει κάποιες συζητήσεις και τα ονόματά τους έχουν γίνει γνωστά. Μπορεί ακόμα να μην έχει αποκαλυφθεί αν στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται για ακόμα μία φορά ο Σάκης Τανιμανίδης αλλά μπορούμε να σου αποκαλύψουμε τους πρώτους που συζητούν για την ομάδα των Διασήμων.

Η Κατερίνα Στικούδη και η Ματθίλδη Μαγγίρα είναι οι δύο πρώτες γυναίκες που μάθαμε πως ίσως ετοιμάσουν τις βαλίτσες τους για... Survivor.

Επίσης, ο Υποχθόνιος αλλά και η Ιωάννα Τούνη φαίνεται πως βρίσκονται και εκείνοι σε συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής. Τα ονόματα ακούστηκαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ενώ δε δίστασε να τα σχολιάσει σήμερα το μεσημέρι και ο Νίκος Μουτσινάς.

Κάπου εδώ να σημειώσουμε βέβαια πως τόσο η Κατερίνα Στικούδη όσο και η Ιωάννα Τούνη έχουν ήδη πολύ καλές σχέσεις με την εταιρεία παραγωγής λόγω του My Style Rocks.