Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η φωτογραφία της ήταν τόσο hot που το Insta «πάγωσε»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η φωτογραφία της ήταν τόσο hot που το Insta «πάγωσε»

Η μελαχρινή παρουσιάστρια σε μία από τις πιο σέξι στιγμές της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα πολύ σέξι κορίτσι. Αυτό είναι ένα αδιαμφισβήτητο fact, το οποίο αποδεικνύεται ξανά και ξανά μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον λογαριασμό της στο Instagram, και όχι μόνο. Πλέον, το πανέμορφο μοντέλο έχει δική του εκπομπή στην τηλεόραση, οπότε οι εμφανίσεις της είναι περισσότερες από ποτέ.

Το προφίλ της μετράει τη στιγμή που μιλάμε πάνω από 500 χιλιάδες followers, οι οποίοι και βλέπουν περισσότερες φωτογραφίες της αγαπημένης τους celeb από ποτέ. Την έχουν δει με φορέματα, με εντυπωσιακά μακιγιάζ, με φυσικό, no-makeup look και κάθε φορά είναι εξίσου εντυπωσιακή.




Αυτήν τη φορά, η Ηλιάνα αποφάσισε να δημοσιεύσει μία φωτογραφία, στην οποία φορούσε ίσως ένα από τα πιο σέξι outfit που την έχουμε δει. Γιατί το λέμε αυτό; Το σύνολο περιλάμβανε ένα sleeveless top, μία mini φούστα και ψηλοτάκουνες high boots που αναδείκνυαν υπέροχα το εντυπωσιακό της κορμί.

Πριν προλάβει να κλείσει 24 ώρες στον «αέρα», το post έχει ξεπεράσει τα χιλιάδες likes, ενώ τα σχόλια συνεχίζουν να δημοσιεύονται το ένα μετά το άλλο. Όχι ότι απορούμε, βέβαια, με τη συγκεκριμένη φωτογραφία. Γι’ αυτό, δες τη και εσύ στην παρακάτω gallery και θα καταλάβεις.