Δύσκολες ώρες για τον πρίγκιπα Harry: Θρηνεί μέλος της οικογένειάς του

Δύσκολες ώρες για τον πρίγκιπα Harry: Θρηνεί μέλος της οικογένειάς του

Περνάει δύσκολα ο δούκας του Sussex

Δύσκολες ώρες περνάει από εχθές ο πρίγκιπας Harry, αφού έχασε ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο, σε μία περίοδο που ήδη ήταν αρκετά δύσκολη για εκείνον και τη Meghan μετά την απώλεια του μωρού τους. Μία από τους έξι νονούς του δούκα του Sussex, η Lady Celia Vestey πέθανε πριν από μερικά εικοσιτετράωρα στην ηλικία των 71.

Ο θάνατος της Lady Vestey ανακοινώθηκε στην Telegraph με μια δήλωση, που έγραφε: «Celia Elizabeth SRN BA. Πέθανε ξαφνικά, αλλά ειρηνικά, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, σε ηλικία 71 ετών. Λατρευτή σύζυγος του Sam. Πολύ αγαπημένη μητέρα του William, του Arthur και της Mary και αγαπημένη γιαγιά τη Ella, της Frankie, του Sam και της Cosima. Η κηδεία θα είναι Ιδιωτική και οικογενειακή. Αργότερα θα γίνει και τελετή στη μνήμη της. Δεχόμαστε λουλούδια από τις οικογένειες, αλλά δωρεές στη μνήμη της Celia είναι ευπρόσδεκτες στο Ebony Horse Club».

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα επέλεξαν τη Lady Vestey ως μία από τους έξι νονούς του πρίγκιπα Harry. Η αποθανούσα μάλιστα παρευρέθηκε και στον γάμο του με τη Meghan Markle. Η Lady Vestey ήταν επίσης μέρος του εσωτερικού κύκλου της βασίλισσας Ελισάβετ.


https://www.instagram.com/p/CIQiKRLH20a

Οι νονοί του πρίγκιπα Harry είναι: ο πρίγκιπας Andrew, η ανιψιά της βασίλισσας και φίλη της Diana, Lady Sarah Chatto, η Celia Vestey, ο φίλος του Κάρολου, Gerald Wald, η πρώην συγκάτοικος της Diana, Carolyn Bartholomew και ο ζωγράφος Βryan Organ. Ο Gerald πέθανε το 2008 και ο Harry είχε δώσει το παρών στην κηδεία του. Το ίδιο θα έκανε και στη νονά του Lady Celia Vestey, αν δεν υπήρχαν οι περιορισμοί για την εξάπλωση του κορονοίού.