Το twitter account της βασίλισσας έκανε καταλάθος ένα tweet που διέγραψε αμέσως

Το twitter account της βασίλισσας έκανε καταλάθος ένα tweet που διέγραψε αμέσως

Και όμως πήρε likes σε ελάχιστο χρόνο

Κάτι περίεργο και απρόσμενο συνέβη εχθές το απόγευμα με τα social media accounts της βασίλισσας Ελισάβετ. Πιο συγκεκριμένα το επίσημο twitter account της Ελισάβετ και των μελών της οικογένειάς της, έστειλε ένα ασυνήθιστο tweet, το οποίο όμως και διαγράφηκε λίγα λεπτά αργότερα.

Φαίνεται πως όποιος διαχειρίζεται τον λογαριασμό κοινωνικών μέσων για τη βασιλική οικογένεια αφαίρεσε το tweet αρκετά γρήγορα, αλλά όχι πριν λάβει χιλιάδες likes και retweets. Το tweet απλώς έλεγε «Ευχαριστώ» και προτού διαγραφεί έλαβε 1.260 likes και 591 retweets. Δεν έχει γίνει γνωστό ούτε το ποιος το έγραψε (σίγουρα όχι η βασίλισσα) ούτε πως ανέβηκε το tweet αυτό.

Προτού σε οδηγήσουμε να δεις το tweet στη gallery παρακάτω, αξίζει επίσης να αναφερθούμε και στον αποχαιρετισμό του William και της Ελισάβετ, στη σύντομη συνάντηση που είχαν εν μέσω πανδημίας στο κάστρο του Windsor. Οι αποστάσεις τηρήθηκαν όπως ακριβώς έπρεπε για την εποχή που διανύουμε, όμως φεύγοντας ο William κάτι είπε στη βασίλισσα φεύγοντας.

Δεν το είπε πολύ φωναχτά αλλά όσοι ήταν εκεί και απαθανάτισαν ή άκουσαν τι έγινε, αποκάλυψαν και τι της είπε. Και είναι αλήθεια τόσο γλυκό. Δεν ξέρουμε ποια ήταν η τελευταία φορά που είδε την Ελισάβετ ο William πριν συναντηθούν στο Windsor, όμως φεύγοντας της είπε: «bye gran (aka γεια σου γιαγιά) και αλήθεια τον λατρέψαμε.