Βίκυ Καγιά: Η υπέροχη φωτογραφία με τα παιδιά της στην κουζίνα του σπιτιού

Βίκυ Καγιά: Η υπέροχη φωτογραφία με τα παιδιά της στην κουζίνα του σπιτιού

Γιατί πέρα από μοντέλο, κριτής και παρουσιάστρια, είναι μία γλυκιά μανούλα.

Η Βίκυ Καγιά είναι ο άνθρωπος που βλέπουμε παντού τα τελευταία χρόνια. Φυσικά, όλη η διασημότητά της ξεκίνησε ήδη από όταν ήταν πιο μικρή και είχε αφιερωθεί στο να καταπλήξει τις πασαρέλες και τους φωτογραφικούς φακούς με το συγκλονιστικό της ύφος. Έπειτα, ανέλαβε την παρουσίαση και τη θέση του κριτή στο Greece’s Next Top Model και οι εμφανίσεις που κάνει σε κάθε επεισόδιο είναι τέτοιες που σε κάνουν να θες να τις αντιγράψεις. Πρόκειται για μία γυναίκα με πολύ στυλ, γι’ αυτό και δε μας κάνει καμία εντύπωση.




Ωστόσο, πέρα από το επαγγελματικό κομμάτι της ζωής της, η Καγιά έχει και μία πανέμορφη οικογένεια με τον Ηλία Κρασσά. Το ζευγάρι έχει μαζί δύο παιδιά, την Μπιάνκα και τον Κάρολο, τα οποία έχουμε δει αρκετές φορές και δείχνουν αξιολάτρευτα. Θυμάσαι που το καλοκαίρι είχαμε δει όλη την οικογένεια στη Μύκονο; Ε, λοιπόν, τώρα ήρθε η ώρα να δούμε τα πανέμορφα παιδάκια και στην κουζίνα στο πλευρό της μαμάς τους.

Η ευτυχισμένη μαμά έκανε το story στον λογαριασμό της στο Instagram και το θέαμα είναι πραγματικά πολύ γλυκό, αφού η Μπιάνκα με τον Κάρολο έχουν ανέβει και έχουν καθίσει πάνω στον πάγκο.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις φωτογραφίες που ανέβασε στο προφίλ της.